Goldband

Goldband

Goldband

  • Donderdag 8 december 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Goldband is onvermijdelijk DE band van het moment. De boys van goud wisten vorig jaar in no-time de grote zaal van de Oosterpoort uit te verkopen, en dat terwijl ze oorspronkelijk voor de binnenzaal (kleinste zaal) geboekt waren. Bevrijdingsfestival Groningen waren ze de terechte afsluiter en deze zomer staan ze op alle grote festivals… MAINSTAGE!

De zingende stukadoors brengen onmiskenbare elektronische pop waarin een vleug(je) 80’s nooit ver weg lijkt. Nummers als De Langste Nacht, Noodgeval en De Wereld van debuutalbum Betaalbare Romantiek groeiden uit tot flinke hits en bangers als Witte Was en Mijn Stad zijn inmiddels klassiekers te noemen. Noteer dus 8 december met dikke vette letters in je agenda; want dan staat de roemruchte livesensatie wederom in De Oosterpoort!

 

 

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer