Debby Petter

Debby Petter

Bed & Breakfast

Debby Petter

Bed & Breakfast

  • Vrijdag 12 februari 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 12 februari 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Nieuwe, intrigerende monoloog
Debby Petter bracht de afgelopen jaren de intrigerende eenakters ‘Ik ben er nog’ en ‘Gaandeweg’. In de opnieuw door Thomas Verbogt geschreven monoloog ‘Bed & Breakfast’ speelt zij een vrouw die terugkijkt op haar leven. Op haar achttiende kreeg ze een kind, dat ze na de geboorte moest afstaan. Veertig jaar later runt ze in haar eentje een klein bed & breakfast aan zee. Daar heeft ze veel tijd om na te denken, vooral over haar eerste kind, dat ze nooit heeft gezocht en gezien, maar altijd heeft gemist. Kan ze dit grote gemis nog goed maken?

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

“Ze zoekt contact, raakt een schouder aan en gaat op een lege plek naast een toeschouwer zitten, terwijl ze haar monoloog speelt. Daardoor krijgt Bed & Breakfast een uitzonderlijk intiem karakter. Zonder pathetiek toont Petter wat het effect is van gedwongen afstand moeten doen van je kind. Dankzij de intieme setting komt die geschiedenis extra hard binnen.”

★★★★ Theaterkrant

“Debby Petter toont zich in de rol van Liesbeth een rasvertelster. Haar verhalen over haar zoons, over de avontuurtjes van haar man en over zijn dood zijn boeiend, tegelijk weet ze de pijn van de oudere vrouw, veroorzaakt door het kind dat ze nooit heeft gekend, voelbaar te maken.”

★★★ Dagblad van het Noorden

“Deze derde toneelmonoloog van Debby Petter, opnieuw geschreven door Thomas Verbogt, kruipt langzaam onder de huid.”

★★★ het Parool

tekst: Thomas Verbogt ∙ spel: Debby Petter