De Partizanen

De Partizanen

Het leven an sich

De Partizanen

Het leven an sich

  • Vrijdag 20 december 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch”, schreef de Volkskrant in een vijfsterrenrecensie. De Partizanen, chroniqueurs en belichters van de tijdsgeest, brengen met het razend enthousiast ontvangen Het Leven An Sich een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’.

Vanuit de nabije toekomst kijken de mannen terug op de trends, hypes en omgangsvormen van nu en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die het duo schetst, blijkt even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.

“De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch. (…) Met ‘Het Leven An Sich’ hebben Thomas Gast en Merijn Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt.”
de Volkskrant ★★★★★

“De Partizanen leveren een ijzersterk, zeer grappig en geëngageerd programma af, vol onzichtbare lijntjes en dubbele lagen.”
De Telegraaf ★★★★1/2

“Zonder elkaar, met elkaar, het is altijd goed. De Partizanen vormen dus een perfect cabaretduo. (…) ‘Het Leven An Sich’ is een programma dat er echt toe doet.”
Theaterkrant

Tromp open

Tromp open

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.