Cesar Zuiderwijk

Cesar Zuiderwijk

Drummoires

Cesar Zuiderwijk

Drummoires

  • Zaterdag 29 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 29 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen. Op verzoek van de artiest is de bar tijdens het concert gesloten. 

Workshop Cesar Zuiderwijk

Workshop Cesar Zuiderwijk

Workshop akoestische en elektronische drums
Cesar Zuiderwijk kan uren praten over techniek, houding, snelheid, dubbele bassdrum en noem maar op. Maar hij vindt het veel leuker om jullie vragen te beantwoorden. Een van de meest gestelde is: Wat vind je van elektronische drums? Tijdens deze workshop vertelt Cesar alles wat je wilt weten over akoestische en elektronische drums. Kom maar op met je vragen!

Gratis toegang, aanvang 19.00 uur, reserveren verplicht (max. 70 personen). U kunt kaarten bestellen direct bij de aankoop van kaarten voor de voorstelling. Heeft u al Kaarten? Dan kunt u de workshop telefonisch reserveren: (050) 368 0 368 (ma. t/m za. 12 tot 18 uur)

Cesar Zuiderwijk is een van de grootste rockdrummers die ons land rijk is. In ‘Drummoires’ worden de geheimen van de meester onthuld. En reken maar dat hij het nodige heeft gemaakt in de vijftig jaar dat hij drumt, waarvan veertig jaar on the road met Golden Earring. 

Zuiderwijk duikt in zijn schatkist van nooit eerder vertelde verhalen; over tournees met wereldbands als The Who, Rush, Santana en Aerosmith, over ontmoetingen met wereldberoemde drummers en ga zo maar door. Daarnaast legt hij, afgewisseld met spetterende drumsolo’s, de ritmes uit die hij speelt in grote Golden Earring-hits als ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’ en ‘When The Lady Smiles’. Het wordt zeker geen kleine, intieme show, Cesar rukt uit met groot materieel! Voorafgaand aan de voorstelling geeft Cesar Zuiderwijk een workshop.

http://youtube.com/watch?v=wcfcIZExGyc" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/wcfcIZExGyc/maxresdefault.jpg">

”Collega drummers die een ode aan hem brengen”

Lees hier het volledige verslag van de surpriseparty voor Cesar Zuiderwijk ten ere van zijn 65e verjaardag

★★★★★ Interview door Erik Willemsen van de Slagwerkkrant