Brian Dunne

Brian Dunne

Brian Dunne

  • Zaterdag 8 oktober 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Soms komt een Nederlandse muzikant in het nieuws omdat hij of zij furore maakt in de Verenigde Staten. De uit New York afkomstige Brian Dunne bewandelt de omgekeerde weg. Zijn nummer New Tattoo kreeg dankzij Danny Vera de nodige aandacht in ons land. Dunne is zelfs de eerste artiest die tekende bij Vera’s nieuwe platenlabel PMD Records.

Dunne timmert in de VS al jaren aan de weg, maar de grote doorbraak laat nog op zich wachten. Toch bracht hij al een paar veelgeprezen albums uit, Songs From The Hive (2015), Bug Fixes and Performance Improvements (2017) en Selling Things (2020). Zijn Nederlandse doorbraak kwam met New Tattoo, en inmiddels staat Brian dankzij Danny Vera in Nederland volop in de schijnwerpers, waardoor hij zomaar ineens een soort van Dutch Dream beleeft. In oktober komt hij met zijn self-titled album naar De Oosterpoort met zijn prachtige mix van folk, rock en country.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer