Will and the People

Will and the People

Support: The Age of Glass

Will and the People

Support: The Age of Glass

  • Zaterdag 14 december 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 14 december 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa (ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Will and the People werd pas in 2010 opgericht maar de band verovert de harten van het publiek in een rap tempo. De bandleden ontmoetten elkaar op Glastonbury en sindsdien maken ze vrolijke reggae- en ska-pop, geïnspireerd door grote namen als The Police en Bob Marley.

Het titelloze debuutalbum van Will and the People verscheen in 2012 met daarop de grote, zomerse hit ‘Lion In The Morning Sun’. Diezelfde zomer beleefde de Britse band haar doorbraak in Nederland op Pinkpop (waar ze overigens dit jaar weer stonden). Daarnaast maakten ze er ook een groots feest van op festivals als Lowlands en London Calling. Begin dit jaar verscheen de nieuwe plaat ‘Friends’, met wederom veel vrolijke en dansbare nummers. Een garantie voor een feestje!

Support: Age of Glass

The Age of Glass is een band die bij deze tijd past. Allerlei elementen uit verschillende genres worden bij elkaar gebracht en in een modern jasje gestoken. Live electronic rave-funk-dub-disco-punk, zoals ze het zelf noemen.  En de mannen uit Manchester staan op de planken met een energie waar je u tegen zegt. In juli kwam de EP ‘Live At Castle Rocks’ uit.