Waylon

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

Waylon

My Heroes Have Always Been Cowboys

  • Zondag 20 oktober 2019
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 20:15 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Waylon laat een andere kant van zichzelf zien in zijn  langverwachte theatertour My Heroes Have Always Been Cowboys. Hij zal zijn grote liefde voor de countrymuziek op gepassioneerde wijze delen in de Stadsschouwburg op 20 oktober.

Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij een theaterconcert onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys. Over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Hij blikt terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met The Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.

Waylon kijkt terug op zijn persoonlijke, muzikale verhaal, dat voor hem op achtjarige leeftijd begon. Toen mocht hij, omdat de oppas ziek was, met zijn ouders mee naar een country-avond. Dat was het begin van een muzikale reis die hij in de Stadsschouwburg ten gehore gaat brengen.

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Restaurant Tromp open

Restaurant Tromp open

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom in ons restaurant Tromp in De Oosterpoort. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.