Theater Artemis

Theater Artemis

(.....) (12+)

Theater Artemis

(.....) (12+)

  • Dinsdag 21 januari 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 18.30 uur: Stadsschouwburg gaat open
  • 19.30 uur: Aanvang voorstelling
  • 20.45 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

(…..), een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel is hoogst vermakelijk”, jubelde de Volkskrant en gaf vijf sterren.

Onbegrijpelijk goede voorstelling

Een zwaar behaarde zanger zong ooit: “Is this the real life? Is this just fantasy?” Best een lekker nummer van Queen. Maar waarom heeft hij nooit een helder antwoord gekregen? Waarom moeten wij iets snappen, dat eigenlijk niet te begrijpen is? Als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen?

(…..), een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel is hoogst vermakelijk.”

de Volkskrant ★★★★★

”De voorstelling schakelt behendig heen en weer tussen geestig absurdisme en existentiële nachtmerrie.”

NRC Handelsblad ★★★★

”Ouders, leraren, begeleiders van welk soort dan ook, neem al uw kinderen mee en bereid ze voor op het leven door een bezoek aan (…..).”

Theaterkrant

”De kracht van deze voorstelling zit hem in de afwezigheid van elk oordeel. In plaats daarvan manifesteert zich een steeds grotere honger naar antwoorden.”

Het Parool

”Zoiets heb je echt nog nooit gezien.”

7Days ★★★★

Nominatie VSCD Mimeprijs

(…..) Een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel is genomineerd voor de VSCD Mimeprijs 2019.
De mime-jury: “Een absurd en filosofisch meesterwerk dat alle theater-conventies tart. Jetse Batelaan rekt alle grenzen op en overschrijdt ze, zonder ook maar 1 seconde ongeloofwaardig te worden. Het is uniek en razend knap gemaakt theater dat invoelbaar maakt dat er eigenlijk niets te begrijpen valt. Of juist alles”.

Jetse Batelaan

Regisseur en artistiek leider Jetse Batelaan maakt voorstellingen als Het verhaal van het verhaal en Hoe de grote mensen weggingen met een filosofische inslag en een absurd komische laag – zowel voor volwassenen als voor een jong publiek.

Tribune op toneel

Deze voorstelling wordt toneel-op-toneel gespeeld, een bijzondere setting waarbij het publiek op een tribune op het podium zit. Alle plaatsen hebben zeer goed zicht en zijn vrij te kiezen.