Theater Artemis

Theater Artemis

(.....) (12+)

Theater Artemis

(.....) (12+)

  • Dinsdag 21 januari 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

(…..), een voorstelling die schijt heeft aan zijn eigen vage titel is hoogst vermakelijk”, jubelde de Volkskrant en gaf vijf sterren.

Jongeren met een soort van zelfverzekerdheid

Een zwaar behaarde zanger zong ooit: “Is this the real life? Is this just fantasy?” Best een lekker nummer. Maar waarom heeft hij nooit een helder antwoord gekregen? Waarom moeten wij iets snappen, dat eigenlijk niet te begrijpen is? Als alles zo lekker duidelijk is, waarom voelen wij dan niks als we in onze armen knijpen? In De dag dat de papegaai zelf iets wilde zeggen zette Jetse Batelaan introverte pubers op het toneel. In (…..) staan drie jongeren juist met een soort van zelfverzekerdheid op het podium.

”Naast filosofisch ook gewoon ontzettend leuk.”

Volkskrant ★★★★★

”De voorstelling schakelt behendig heen en weer tussen geestig absurdisme en existentiële nachtmerrie.”

NRC Handelsblad ★★★★

”Ouders, leraren, begeleiders van welk soort dan ook, neem al uw kinderen mee en bereid ze voor op het leven door een bezoek aan (…..).”

Theaterkrant

”De kracht van deze voorstelling zit hem in de afwezigheid van elk oordeel. In plaats daarvan manifesteert zich een steeds grotere honger naar antwoorden.”

Het Parool

”Zoiets heb je echt nog nooit gezien.”

7Days ★★★★

Jetse Batelaan

Regisseur en artistiek leider Jetse Batelaan maakt voorstellingen als Het verhaal van het verhaal en Hoe de grote mensen weggingen met een filosofische inslag en een absurd komische laag – zowel voor volwassenen als voor een jong publiek.