Tangarine + Support: My Bubba

Tangarine + Support: My Bubba

Tangarine + Support: My Bubba

  • Donderdag 13 november 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 13 november 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00) uur & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl.

Tangarine in English

Tangarine in English

Good news: Tangarine is returning to the Dutch pop temples, together with their kickass band. This was inevitable: their club tour in the beginning of 2014 was completely sold-out. Since the release of ‘Seek & Sigh’ in May 2013 it has been one big victory march for these guys. At every festival and every pop temple they brought down the house and to top it off they became the house band for the Dutch TV program DWDD. Tangarine’s new album will be released in August and will be presented at Lowlands 2014. During the ‘Move On’ tour this coming fall they will perform all these timeless songs in the most beautiful pop temples in Holland.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Goed nieuws: Tangarine gaat weer de Nederlandse popzalen in, samen met hun kickass band. Kon ook niet anders: de clubtour van begin 2014 was volledig uitverkocht. Sinds het verschijnen van ‘Seek & Sigh’ in mei 2013 is het sowieso één grote zegetocht voor de jongens. Elk festival en elke popzaal werd platgespeeld. Het nieuwe album ‘Move On’ is gepresenteerd op Lowlands 2014. Tijdens de ‘Move On’ tour dit najaar zullen ze al die tijdloze liedjes spelen in de mooiste popzalen van Nederland.

Support: My Bubba

De Zweedse My en de IJslandse Bubba ontmoetten elkaar zo’n 5 jaar geleden in Kopenhagen. Sindsdien trekken ze door Europa en Amerika met hun hedendaagse folksongs en speelden ze op festivals als Roskilde en Iceland Airwaves. De liedjes van My Bubba hebben een uitgekleed geluid, waardoor de prachtige stemmen en harmonieën van het tweetal een plek op de voorgrond krijgen. Het tweede album van het duo, ‘Goes Abroader’, verscheen in april.

“Tekstueel en muzikaal is de veilige oude koers losgelaten. Die vertrouwdheid wisselt Tangarine in voor liedjes die stuk voor stuk een dieper persoonlijk verhaal vertellen.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie KindaMuzik

“(…) de vele koortjes, de zeldzaam sterke melodieën, en het juiste besef van de boys dat je in een pakkend popliedje best alles binnen drie minuten kunt zeggen, stemmen vrolijk en positief.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie OOR (Willem Jongeneelen)

“(…) met Move On hebben ze ook een plaat gemaakt die prima in de rock traditie past, maar tegelijkertijd een gedurfde stap voorwaarts voor Tangarine is.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie Mania (Jurgen Vreugdenhil)