Stargaze & Pitou

Stargaze & Pitou

High Dive

Stargaze & Pitou

High Dive

  • Zaterdag 7 november 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 21:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 7 november 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 21:30 start of event
  • (Times are subject to change)
Evenement uitgesteld

Evenement uitgesteld

Om de verspreiding van het virus onder controle te krijgen, zijn nieuwe maatregelen afgekondigd. Helaas kan dit evenement op de geplande datum niet doorgaan.

We zijn nog op zoek naar een nieuwe datum. De kaarten blijven geldig. Zodra er meer bekend is, komen we er bij de kaartkopers op terug. Gezien de omvang van ons programma kan dat wel even duren. We vragen hiervoor om je geduld en hopen op je begrip.

In liedcyclus High Dive brengen zangeres Pitou, componist Morris Kliphuis, tekstschrijver Lucky Fonz III en het Amsterdam-Berlijnse collectief s t a r g a z e een ode aan de intuïtieve en speelse geest van een kind.

Hoe wonderlijk en magisch is de dagelijkse wereld om ons heen, en wat kunnen we er allemaal in ontdekken? Morris Kliphuis en Lucky Fonz III gaan in hun nieuwe samenwerking op zoek naar pure onbevangenheid en onschuldige verwondering. De betoverende stem van Pitou wordt vergezeld door een stuwende ritmische basis van piano, bas, percussie en synths. De houtblazers en strijkers van s t a r g a z e voegen daar nog een teder laagje psychedelica aan toe. Verwacht Terry Riley tot Björk tot Ligeti, met een snufje Underworld en een scheutje barokke ‘60s pop.

Entree concert: €15,- / €10,-

Pitou –zang

 

s t a r g a z e
Maaike van der Linde
fluiten – zang
Maripepa Contreras –  hobo, althobo
Daniel Boeke – klarinet, basklarinet
Morris Kliphuis – hoorn, synthesizer
David Six – piano
Jeffrey Bruinsma – viool
Thora Sveinsdottir – altviool
Geneviève Verhage – cello
Jasja Offermans – basgitaar
Mischa Porte – drums / percussie

Sounds of Musics biedt improvisatie, hedendaags klassiek, experimentele projecten en elektronische muziek. Nieuwe composities van jonge talenten en concerten van internationale topmusici wisselen elkaar af.

www.soundsofmusic.nl