Spinvis

Spinvis

Tot ziens Justine Keller

Spinvis

Tot ziens Justine Keller

  • Zondag 20 oktober 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 20 oktober 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: uitsluitend vrije zitplaatsen.

Kaartverkoop:

kassa (ma t/m za van 12.00 tot 18.00 uur: 050 368 0 368) en website De Oosterpoort, Plato, Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45 p/min) en www.ticketservice.nl

Spinvis komt met zijn band en een aantal bijzondere gastmuzikanten terug naar de Stadsschouwburg, de plek waar zijn muziek prachtig uit de verf komt. Rode draad is zijn meest recente album ‘Tot ziens, Justine Keller’, dat in de Volkskrant en Het Parool de maximale vijf sterren kreeg.

In het filmische theaterconcert staan brieven aan en over Justine Keller centraal, brieven die het portret vormen van een vrouw.

”De poëtische liedjes van Spinvis passen als kleine audiodocumentaires perfect in het theater”.

★★★★ NRC

”Spinvis’ liedjes zijn steevast zowel speels als weemoedig. Hij bezingt de loop der dingen, maar op de menselijke maat.”

★★★★ Haarlems Dagblad

Jawel, laten we het over de prachtige muziek hebben, over deze twaalf nummers die min of meer gezamenlijk het verhaal ‘tot ziens, Justine Keller’ vormen. Na weken van vaak draaien is het voor ondergetekende al zo goed als zeker: dit is hoogstwaarschijnlijk de allermooiste plaat die Spinvis tot nog toe maakte. Beter, zorgvuldiger en ingenieuzer gecomponeerd, maar bovenal nog ontroerender dan voorheen, met een perfecte mix van uitbundiger popliedjes (Heel Goed Nieuws, We Vieren Het Toch) en heel breekbare, fluisterend gezongen liedjes (Jij Wint, Overvecht).

Lees hier de volledige albumrecensie.

★★★★★ Albumrecensie door Joris van Kicking The Habit

”Spinvis is een muzikale belevenis”

Lees hier de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie door Erik de Jong van Cultuurpodium

”Tot ziens, Justine Keller in het theater is een aanrader, al was het alleen maar om je nog iets meer in het raadselachtige universum rondom Justine Keller onder te dompelen. Verder is het optreden precies wat het belooft: lekker in het donker zitten en genieten”

Klik hier voor de volledige concertrecensie

★★★★★ Concertrecensie door Sanne Aartsen van 8 Weekly