Simone Kleinsma

Simone Kleinsma

SIMONE!

Simone Kleinsma

SIMONE!

  • Zondag 21 februari 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 21 februari 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Gloednieuwe personality show
Simone Kleinsma, de veelgeprezen grande dame van de Nederlandse theaterwereld, keert na recente hoofdrollen in de musicals ‘Sister Act’ en ‘Moeder, ik wil bij de revue’ solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show. Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. ‘Simone!’ is een intieme en persoonlijke theatershow met een hoofdrol voor haar prachtige stem. De veelzijdige Kleinsma – zangeres, musicalster, kleinkunstenares en actrice – haalt herinneringen op en deelt verrassende anekdotes met u. U krijgt een compleet theaterportret van deze rasartieste te zien, omlijst met muzikale hoogtepunten. Een avond die zich eigenlijk maar met een woord laat samenvatten: ‘Simone!’

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

Zo omvat Simone! een veelzijdig arsenaal aan nummers uit hoogst uiteenlopende bronnen, van zotternij (inclusief Drs. P) tot dramatiek (zoals in vertalingen van Serge Lama en Charles Aznavour) (…) In dit programma geeft Simone Kleinsma ze allemaal een passende kleur.

★★★★ NRC

“Kortweg, ze houdt het superieur beheerst, klein, warm en sober, gaat niet voor effect. Dat kunnen alleen de hele groten, die niets meer hoeven te bewijzen, nooit voor ‘lekker makkelijk’ hebben gekozen. (…) Simone in een spot… verschrikkelijk sterk.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

“Simone Kleinsma heeft nog niets aan kracht en trefzekerheid ingeboet. Sterker nog: hoe ouder, hoe beter lijkt bij haar het credo. Ze komt steeds dichter bij de kern en met het tonen van haar eigen kwetsbaarheid geeft ze haar publiek het allermooiste cadeau.”

★★★★ Telegraaf

“Simone! is vooral een ouderwetse, nostalgische voorstelling. Gebracht door een zeer sterke ras-artieste met een fenomenale stem.”

★★★ Theaterkrant