Rowwen Hèze

Rowwen Hèze

Voorwaartsch Clubtour

Rowwen Hèze

Voorwaartsch Clubtour

  • Vrijdag 25 oktober 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het Limburgse Rowwen Hèze is inmiddels haast Nederlands cultureel erfgoed te noemen. Al ruim dertig jaar is de tex-mex band te vinden in theaters, feesttenten, clubs en op festivals. Vanwege de release van hun nieuwe album Voorwaartsch komt de groep langs met een gelijknamige clubtour.

Pop van eigen Bodem: Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem: Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Voorwaartsch!

Het woord heeft het allemaal in zich: ‘Ouderwetsch vooruit’. Ouderwets omdat het nog steeds dezelfde band is, en voorwaarts omdat de liedjes de band steeds weer vooruit brengen. “Zowel qua productie als het gevoel wat steeds weer ontstaat als er afgetikt wordt. Alsof we voor de eerste keer op de bühne staan,” aldus frontman Jack Poels.

“Grote variëteit in teksten en thema’s met de onmiskenbare Limburgse traditionele bewoordingen zorgen ervoor dat Rowwen Hèze met deze cd wederom lang voorruit kan. En nu? Voorwaartsch naar de winkel.” Lees hier de volledige recensie van PlatoMania.

Feest

Een optreden van de clubtour wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, of lekker meezingen met Bestel Mar. Eén ding is zeker: op het einde van de avond, als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Nederland Limburgs praat weer een stap dichterbij.

Vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar
Tromp open

Tromp open

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel via Couverts.