Rico & Sticks

Rico & Sticks

+ support: Dubbelfroes

Rico & Sticks

+ support: Dubbelfroes

  • Vrijdag 3 november 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 3 november 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Rico & Sticks zijn weer helemaal terug! Niet alleen met het nieuw album ‘IZM’, maar ook met een nieuwe tour. Tussenstop in Groningen? Ja hoor, op 3 november bij ons in de Kleine Zaal!

Nieuw album

Het begon vorig jaar in de Lowlands Alpha, kreeg een grandioos vervolg in een uitverkochte HMH, stormde de afgelopen maanden dwars door alle poppodia en festivals onder de noemer ‘Rico & Sticks – #OpgezwolleTotNu’ en eindigde met een kers op de taart in de Ziggo Dome tijdens Rico & Sticks x Typhoon: het jubileumjaar van het Zwolse rap duo. Het was een massive onderneming waarin de 10-jarige samenwerking tussen de heren werd gevierd. Maar, het was niet een afsluiter. Na laatste album ‘Eigen Wereld’ uit 2006, is hij er dan eindelijk… de nieuwe release ‘IZM’ ! Relevant, fris en vol met energie. Rico & Sticks zijn er weer! En hoe.

Pop van eigen bodem
Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen bodem Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen bodem.

Tour

Maar, bij enkel even een nieuw album droppen kan het natuurlijk niet blijven. De heren zijn springlevend. En die energie moet eruit. Dus, hoppa, Rico & Sticks doen gewoon weer even een tour door Nederland. Het kan niet anders dan dat het dak er af gaat, dus zorg dat je er bij bent! ‘#OpgezwolleTotNu’ was zo de deur uit, dus… je weet wat je te doen staat. Tot de 3de!

Check ook de laatste nieuwtjes via de pagina van de heren.

Let op: enkel vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen

Support: Dubbelfroes

Dubbelfroes, een 6-koppig rap-collectief uit Zwolle dat voornamelijk rap maakt met invloeden uit verschillende muziekgenres en stijlen.  De groep bestaat uit de producer Guap God en de rappers Maki, Frodeau, Spegt, Zero en NesterNess. Na de mixtape ‘DRAADLOOS’ die in januari van 2017 uitkwam hebben ze meerdere shows gehad in Zwolle en omstreken. In de zomer van 2017 deden ze mee met Encore Freshmen en gingen naar huis met de juryprijs, wat leidde tot een showcase in de Encore All Stars-show op Encore. Dubbelfroes warmt je op voor Rico & Sticks!

 

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl