Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Met de mantel der liefde

Richard Groenendijk

Met de mantel der liefde

  • Woensdag 27 januari 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 27 januari 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Met zijn vorige show ‘Alle Dagen’ won Richard Groenendijk de Poelifinario 2012, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het seizoen. Het bracht de carrière van deze duizendpoot in een stroomversnelling. Meer dan 230 keer speelde hij zijn winnende show door het land, hij maakte een eigen cd, werd een graag geziene en gehoorde gast op tv en radio en krijgt dit jaar met ‘De Jopie Parlevliet Show’ zijn eigen tv-programma. Maar zijn hart ligt in het theater, toont hij met het juichend ontvangen ‘Met de mantel der liefde’. “Richard Groenendijk bewijst opnieuw een theaterdier in hart en nieren te zijn. (…) Een zeer compleet, niet te versmaden programma.” (De Telegraaf *****)

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

“Richard Groenendijk kwam, zag en overwon. (…) Groenendijk bewijst opnieuw een theaterdier in hart en nieren te zijn. (…) Want humor mag zijn belangrijkste wapen blijven, naast zijn ontwapenende persoonlijkheid, scherpe timing, mooie liedjes en trefzekere oneliners is daar nu ook die serieuze ondertoon. (…) Het tilt ‘Met de mantel der liefde’ naar een hoog niveau en maakt het tot een zeer compleet, niet te versmaden programma.”

★★★★★ De Telegraaf

“Een scherpere, meer geëngageerde Groenendijk. (…) Groenendijk is verder gegroeid en het einde is nog niet in zicht.”

★★★★ Trouw

“Groenendijk is vilein en oprecht. Hij kan in volle ernst iets beweren of schaamteloos zijn sentimenten de vrije loop laten, maar dan opeens spottend de ban verbreken.”

★★★★ NRC Handelsblad