Richard Groenendijk

Richard Groenendijk

Alle dagen (reprise)

Richard Groenendijk

Alle dagen (reprise)

  • Vrijdag 1 november 2013
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 1 november 2013
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Winnaar Poelifinario 2012
Niet vaak wordt een cabaretvoorstelling zo goed ontvangen als ‘Alle Dagen’. Richard Groenendijk won er de Poelifinario 2012 mee, de prijs voor meest indrukwekkende cabaretprogramma van het seizoen. “Groenendijks grappen zijn van een hoog niveau. De liedjes die hij vertolkt, ontroeren. Mooier kun je het nauwelijks bedenken”, schreef de Volkskrant. Groenendijk is ontwapenend, heeft een fenomenale timing en houdt u op het puntje van uw stoel met hilarische verhalen, vlijmscherpe oneliners en schitterende nummers – geschreven door Theo Nijland en Jurriaan van Dongen. “Op zijn allerbeste momenten is hij een moderne Toon Hermans.” (Het Parool)

 

 

http://youtube.com/watch?v=uVmIgY_7218" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/uVmIgY_7218/maxresdefault.jpg">

“Hij staat op het podium als een vorst die geen tegenspraak duldt. Groenendijks grappen zijn van een hoog niveau. De liedjes die hij vertolkt ontroeren. (…) Mooier kun je het nauwelijks bedenken.”

★★★★ de Volkskrant

“In een effectieve regie van Wimie Wilhelm toont Groenendijk zich een meesterverteller die elk verhaal vermakelijk kan maken met zijn stembuigingen, doortrapte mimiek en beeldende woordkeus.” 

★★★★ NRC Handelsblad

“Ruige hilariteit en verstilde ontroering.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

regie: Wimie Wilhelm