Patrick Nederkoorn

Patrick Nederkoorn

Ik betreur de ophef

Patrick Nederkoorn

Ik betreur de ophef

  • Zaterdag 15 februari 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20.15 uur: Aanvang voorstelling
  • 21.35 uur: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Patrick Nederkoorn won de Annie M.G. Schmidtprijs 2019, werd genomineerd voor de Poelifinario 2017 en speelde samen met Jan Beuving een succesvolle voorstelling over de belastingen.

Verhalenverteller pur sang Patrick Nederkoorn gaat in zijn derde solovoorstelling op zoek naar wat hem ooit dreef bij beslissingen die hij achteraf niet meer kan begrijpen. Wat bezielde hem bijvoorbeeld om gemeenteraadslid te worden en abjecte standpunten te verdedigen? Op welke momenten in zijn leven zette hij maskers op en sprak hij lege woorden uit? Hoe raakte hij zichzelf volledig kwijt in waar hij aanvankelijk heel erg van overtuigd was en hoe vond hij zichzelf weer terug bij zijn grote liefde? Ik betreur de ophef is een even grappig als pijnlijk inkijkje in een wereld van valse beloftes en oprechte leugens.

“Nederkoorn blijft boeien omdat zijn verhaal persoonlijk is en hij zichzelf niet spaart.”
NRC Handelsblad ★★★★

Tromp open

Tromp open

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel online.

Aanbieding voor Agenda-abonnees

Ben je abonnee van De Agenda? Dan kun je met 50% korting naar Patrick Nederkoorn. Je betaalt slechts €7,50 i.p.v. €15,- voor een entreekaart (max. 100 kaarten). Let op: geen korting op korting, niet geldig voor reeds gekochte kaarten.