Eten en drinken

Eten en drinken

Je bezoekt ons natuurlijk voor een concert of voorstelling, maar wist je dat je bij ons ook heel lekker kunt eten? Van een uitgebreid à la carte menu in restaurant Tromp tot een lekkere en snelle maaltijd in één van onze pop-up cafés met curries, burgers en frietjes met vlees- of groentestoof. Onze koks gebruiken zo veel mogelijk lokale en biologische producten en zijn van alle markten thuis.

Streetfood Pop-Up De Oosterpoort

Streetfood Pop-Up De Oosterpoort

Geen zin om te koken? Hoeft ook niet! Bij diverse events in De Oosterpoort kun je in onze Streetfood Pop-Up genieten van de lekkerste smaken uit de hele wereld. Kijk bij het concert of voorstelling welke wereldsmaak wordt aangeboden, voeg naar wens een dessert toe en reserveer gelijk.

Eten in restaurant Tromp in De Oosterpoort

Eten in restaurant Tromp in De Oosterpoort

Lekker uitgebreid eten kan ook in De Oosterpoort! In restaurant Tromp in onze tuinfoyer kun je terecht voor een à la carte menu. Je kunt kiezen uit een wisselend menu (vlees of vegetarisch). Onze koks gebruiken zo veel mogelijk lokale en biologische producten en zijn van alle markten thuis. Bekijk hier de menukaart die we hebben van 20 februari t/m 17 maart of reserveer online een tafel.

Eten in de Stadsschouwburg

Eten in de Stadsschouwburg

In de Stadsschouwburg kun je ook lekker eten! Geniet bijvoorbeeld van een curry, een burger met biologische frietjes of een vlees- of groentestoof. Naar keuze aan te vullen met een warme brownie en ijs als dessert. Kijk bij de voorstelling of het concert naar de mogelijkheden.

Reserveren

Reserveren voor restaurant Tromp kan online.
Eten bij Streetfood Pop-Up in De Oosterpoort of in de Stadsschouwburg is te bestellen via betreffend(e) concert of voorstelling op de website.