Eten en drinken

Eten en drinken

Wil je voor of na je voorstelling of concert gezellig borrelen, een hapje eten of uitgebreid dineren? Dat kan! Ga voor foodsharing bij onze streetfood pop-up, geniet van streekgebonden seizoenproducten bij a la carte restaurant MUZE of kies voor een theatermenu in het Theatercafé.  

Streetfood Summerstage

Streetfood Summerstage

Vanaf 17.00 uur kun je terecht in onze zomers ingerichte binnentuin. Op de kaart vind je heerlijke streetfood gerechten, om samen te delen of om zelf lekker van te genieten. Kijk bij de evenementen in ons programma wanneer de streetfood pop-up open is, of bekijk de menukaart. Reserveer via horeca@spotgroningen.nl of tel. 050-3680236.

Restaurant MUZE in De Oosterpoort

Restaurant MUZE in De Oosterpoort

Bij MUZE serveren we streekgebonden seizoensproducten met mooie, bijpassende wijnen. We werken met een kleine menukaart die regelmatig wisselt en waarbij je kunt kiezen voor twee, drie of vier gangen. Kijk bij de evenementen in ons programma wanneer MUZE open is, reserveer een tafel of bekijk de menukaart.

Het Theatercafé in de Stadsschouwburg

Het Theatercafé in de Stadsschouwburg

Voor of na de voorstelling nog even borrelen, bijpraten of een hapje eten? Dat kan in het Theatercafé! Kijk bij de evenementen in ons programma wanneer je in het café een hapje kunt eten en welk menu er wordt geserveerd.

Streetfood restaurant FOLKS in De Oosterpoort

Streetfood restaurant FOLKS in De Oosterpoort

Coming soon! Binnenkort openen we in De Oosterpoort streetfood restaurant FOLKS met een kaart vol verrassende en gezonde wereldgerechten om samen te delen.

Reserveren

Kijk bij de evenementen in ons programma wanneer onze restaurants open zijn en welk menu we serveren. Reserveren kan ook via de pagina van het concert of de voorstelling.