Eten en drinken

Eten en drinken

Je bezoekt ons natuurlijk voor een concert of voorstelling, maar wist je dat je bij ons ook heel lekker kunt eten? Van een uitgebreid driegangenmenu in restaurant Tromp tot een lekkere en snelle maaltijd in één van onze pop-up cafés met curries, burgers en frietjes met vlees- of groentestoof. Onze koks gebruiken zo veel mogelijk lokale en biologische producten en zijn van alle markten thuis. Een etentje bij ons betekent heerlijk genieten zonder steeds op de tijd te moeten letten voor je concert of voorstelling.

Streetfood Pop-Up

Streetfood Pop-Up

Geen zin om te koken? Hoeft ook niet! Bij diverse concerten kan je in onze nieuwe Streetfood Pop-Up genieten van de lekkerste smaken uit de hele wereld. Maak je maaltijd compleet met als dessert een warme brownie en ijs. Kijk bij het concert naar de mogelijkheden en reserveer gelijk jouw favoriete gerecht.

Eten in restaurant Tromp

Eten in restaurant Tromp

Lekker uitgebreid eten kan ook in De Oosterpoort! In onze nieuwe tuinfoyer kun je terecht voor een lekker 2- of 3- gangenmenu. Je kunt kiezen uit een wisselend menu (vlees of vegetarisch). Onze koks gebruiken zo veel mogelijk lokale en biologische producten en zijn van alle markten thuis. Bekijk de menukaart of reserveer online een tafel.

Lekkere snelle maaltijd in de Stadsschouwburg

Lekkere snelle maaltijd in de Stadsschouwburg

In de Stadsschouwburg kan je ook lekker eten! Geniet bijvoorbeeld van een curry, een burger met biologische frietjes of een vlees- of groentestoof. Maak je maaltijd compleet met als dessert een warme brownie en ijs. Kijk bij de voorstelling naar de mogelijkheden.

Reserveren

Reserveren voor restaurant Tromp kan online via TheFork.
Bestel je arrangement meteen wanneer je een kaartje voor een concert of voorstelling koopt.
Voor Streetfood Pop-Up kun je reserveren via de concertpagina.

Menukaart restaurant Tromp

Download de menukaart hier (PDF).