Burning Bridges / Jens van Daele

Burning Bridges / Jens van Daele

Over onze vader

Burning Bridges / Jens van Daele

Over onze vader

  • Dinsdag 19 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Dinsdag 19 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Een prachtig liefdesverhaal
‘Over Onze Vader’ vertelt het levensverhaal van Jens van Daele’s ouders, geïnspireerd door de smachtende brieven van zijn vader. Het huwelijk tussen Godelieve en Benny was een verbintenis met diepe dalen en liefdevolle hoogten. Een bewogen samenzijn voor het leven waarin waanzin en geluk hand in hand ronddwaalden.
Een zoon en een moeder blikken terug. ‘Over Onze Vader’ verhaalt over waarheden die wringen en herinneringen die dreigen te verdwijnen.

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Voorverkoop seizoen 2015-2016

Let op: deze voorstelling is tussen 10 juni tot 15 juni alleen te bestellen als Agenda abonnee. Vanaf 15 juni 19.30 uur start de algemene voorverkoop!

Melancholie, intens verdriet, geluk en onvoorwaardelijke liefde kruisen elkaar in een muzikale theater- en dansvoorstelling. Het wordt gedanst op minimale drumbeats en zwevende soundscapes op gitaar, live uitgevoerd door Richard van Kruysdijk.

“Charmante vertelling en sterke dans” (..) “Over onze vader combineert op geslaagde wijze dans en vertelling.”

★★★★ Theaterkrant

“In Over onze vader weet choreograaf Jens van Daele met behulp van dans, theater, live muziek en de bewaard gebleven brievenwisseling tussen zijn ouders de contrasterende facetten van niet alleen zijn vader, maar de hele mens te belichten.”

★★★★★ 8weekly

choreografie: Jens van Daele · dans: Patricia van Deutekom · spel: Eva Schram · tekstbijdrage: Anna van der Kruis · muziek: Richard van Kruysdijk