Orkest van de Achttiende Eeuw

Orkest van de Achttiende Eeuw

en Cappella Amsterdam/Le nozze di Figaro

Orkest van de Achttiende Eeuw

en Cappella Amsterdam/Le nozze di Figaro

  • Donderdag 8 oktober 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 8 oktober 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Mozarts sprankelendste opera
Het Orkest van de Achttiende Eeuw is een Hollands paradepaardje. Het aantal bezoekers overschrijdt inmiddels ruimschoots de miljoen en de vele opnamen die het ensemble maakte, worden wereldwijd geroemd. Vorig jaar was er het trieste nieuws van het overlijden van oprichter Frans Brüggen. Maar anders dan werd gedacht, betekende dit niet het einde van het orkest. Na het succes van semi-concertante uitvoeringen van Mozarts ‘Die Entführung aus dem Serail’ en ‘Così fan tutte’ brengt het ensemble onder leiding van Kenneth Montgomery dit keer zijn meest sprankelende opera, ‘Le nozze di Figaro’. Met Cappella Amsterdam en topsolisten als Rosanne van Sandwijk, Ilse Eerens en de Zuid-Afrikaanse operaster Kelebogile Pearl Beson. Lees hier alvast het programmaboekje.

Inleiding om 18.30

Inleiding om 18.30

Voorafgaand aan dit concert is er een gratis inleiding om 18.30 uur door Siewert Verster.
Deuren gaan om 18.15 uur open. Reserveren verplicht via internet bij de
bestelling of bel de kassa op 050-3680368.

Portemonneeloze pauze

Portemonneeloze pauze

Bij de meeste klassieke concerten is een drankje en de bewaakte garderobe bij uw toegangskaartje inbegrepen. Zo kunt u langer genieten van uw pauze. Indien er geen pauze is, dan staat er na afloop een drankje voor u klaar.

Lees hier een interview met de directeur van het Orkest van de Achttiende Eeuw Sieuwert Verster (Dagblad van het Noorden).