Noord Nederlands Toneel/Club Guy & Roni

Noord Nederlands Toneel/Club Guy & Roni

Sneeuwwitje (try-out)

Noord Nederlands Toneel/Club Guy & Roni

Sneeuwwitje (try-out)

  • Zaterdag 26 september 2015
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 26 september 2015
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Een anti-sprookje
Iedereen kent ‘Sneeuwwitje’ als het archetypische sprookje over onschuld en schoonheid tegenover jaloezie. Maar wat als Sneeuwwitje in onze tijd uit haar slaap ontwaakt, in een groot, overdekt winkelcentrum en bij god niet weet wat ze daar doet?
Noord Nederlands Toneel en Club Guy & Roni brengen ‘Sneeuwwitje’ als ontroerend, ongepolijst sprookje, verpakt in de absurde en rauw-poëtische theatertaal van Ko van den Bosch. De stiefmoeder hangt voor de spiegel, die haar het zicht op het leven ontneemt, en wil van Sneeuwwitje af. De Dwergen zijn dwangneuroten, die willen dat ze wordt zoals zij zelf zijn. En de Prins? Die wil Sneeuwwitje omdat ze de sympathie van het publiek heeft. Maar wat wil Sneeuwwitje zelf? Met die vraag begint haar verhaal, haar leven, haar liefde en haar verzet.
De hoofdrol is voor Charlie Chan Dagelet, onder andere bekend van de films ‘De passievrucht’ en ‘Loft’ en de tv-serie ‘Zusjes’. Tamar van den Dop, die speelde in films als ‘Karakter’, ‘Zwarte Sneeuw’ en ‘Supernova’, kruipt als jaloerse stiefmoeder voor de spiegel.

Stadjerspaskorting

Stadjerspaskorting

Kaarten voor deze voorstelling kunt u met een Stadjerspas met korting kopen. Kortingsbonnen kunnen niet via de website worden verzilverd, maar kunnen alleen worden ingeleverd bij de kassa.

naar: de gebroeders Grimm ∙ tekst en regie: Ko van den Bosch ∙ choreografie: Roni Haver en Guy Weizman ∙ spel: Charlie Chan Dagelet, Tamar van den Dop, Davey Bakker, Daan van Bendegem, Bram van der Heijden, Sofiko Nachkebiya, Igor Podsiadly en Peter Vandemeulebroecke