Noisia Invites

Noisia Invites

EXTRA EDITION

Noisia Invites

EXTRA EDITION

 • Vrijdag 8 oktober 2021
 • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
 • 16.30 uur: Deuren open
 • 17.00 uur: POSIJ
 • 19.00 uur: IVY LAB
 • 20.00 uur: THE GASLAMP KILLER
 • 21.00 uur: CAMO & KROOKED
 • 22.00 uur: NOISIA
 • 23.00 uur: IMANU b2b BUUNSHIN
 • 00.00 uur: Einde
 • (Tijden onder voorbehoud)
 • Vrijdag 8 oktober 2021
 • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
 • 17:00 start of event
 • (Times are subject to change)

Het is inmiddels een mooie traditie geworden: de Groninger drum & bass-helden van Noisia hosten als vanouds Noisia Invites in De Oosterpoort. De producers kondigden het vorig jaar al aan: 2021 is het afscheidsjaar van Noisia. Op 8 en 9 oktober zijn er 2 edities in de Oosterpoort, met een identieke line-up. Dit worden de laatste edities van Noisia Invites in Groningen. Ook dit jaar nemen Thijs, Martijn en Nik een fijne lijst aan artiesten mee naar de Final Groningen Edition: Camo & Krooked (+ MC Daxta), The Gaslamp Killer, Ivy Lab, Imanu B2B Buunshin en Posij zijn er bij. En Noisia zelf natuurlijk. 

Goed nieuws; Noisia Invites gaat door! Wel hebben we te maken met nog een aantal maatregelen waardoor we extra vroeg moeten pieken en dus beginnen we om 17.00 uur en gaan door tot 00:00 uur.  Toegang is alleen mogelijk met een officieel coronatoegangsbewijs (QR code).

We begrijpen dat dit niet ideaal is, maar we hopen zo iedereen alsnog een laatste keer Noisia Invites te kunnen bieden.

—————————————————-
Great news: Noisia Invites is still on! There will be a few adjustments because of Covid-restrictions. Due to the fact that all bars must be closed by midnight, we will have to get this party started nice and early. Event will start at 17:00 and won’t stop until 00:00. Access is only possible with an official coronaticket (QR code).

Noisia Invites Extra Edition

Camo & Krooked
Ze zijn al meer dan tien jaar een van de meest belangrijke drum & bass acts ter wereld. Het in Wenen gevestigde duo Camo & Krooked maakte wereldwijd furore met hun gepatenteerde ‘anti-drop’ style en hun remixes voor artiesten als Metronomy tot Lana Del Rey. Camo & Krooked bracht in 2019 de single Sidewinder uit op Noisia’s Vision Recordings, samen met Mefjus. Hun muziek is te horen in TV series (CSI: Cyber TV) en videogames (Golden Eye, Fifa Street en Wipeout 2048), maar klinkt natuurlijk het beste in de club.

The Gaslamp Killer
De in LA gevestigde The Gaslamp Killer is groot fan van Nederland, en Nederland van hem. De eclectische stijl van de DJ en producer beweegt tussen psychedelica en wereldmuziek, dubstep en hiphop. De Amerikaanse William Benjamin Bensussen zette al eerder Lowlands en Pitch Festival op z’n kop met zijn crazyness. Van duistere trap beats tot Indiase bangers via Turkse knallers naar dikke hiphop. Laat je meevoeren op de muzikale reis van deze geniale gek.

IMANU b2b Buunshin
‘New name, not so new to the game.’ Jonathan Immanuel Kievit stond eerder bekend als de zeer gerespecteerde drum & bass producer Signal. Onder dat alias werkte hij samen met What So Not, Skrillex en Camo & Krooked. Maar signalen hebben soms een routewijziging nodig. Als IMANU komt de Rotterdammer los van de grenzen van genres. Signal is dood, leve IMANU. Hij draait back 2 back met zijn goede vriend Buunshin. Een artiest waar we nog heel veel van gaan horen, als we afgaan op de twee ijzersterke EP’s (All About This en Presence) die hij afgelopen jaar lanceerde.

Ivy Lab
Ivy Lab begon als trio dat samenkwam vanwege hun enthousiasme voor de de experimentele randjes van de UK bass music scene. Het is inmiddels een duo, en ze staan bekend om hun harde, diepe en spannende halftime en future beats, waarin wordt geëxperimenteerd met hiphop en elektronica. Daarnaast zijn ze ook berucht als baanbrekende labelbazen en event promotors.

Posij
Groninger Frank Post, beter bekend als Posij, werd door niemand minder dan Noisia zelf ontdekt. Hij gebruikt zijn scherpe gehoor voor het produceren van experimentele tracks met precies de juiste hoeveelheid chaos. Zijn frisse en unieke kijk op bass muziek wordt gewaardeerd door namen die er toe doen, Posij is dan ook één van de boegbeelden van een nieuwe generatie experimentele bassmuziek producenten. Tijdens Noisia Invites gaat hij twee uur lang alleen maar eigen producties draaien: “Veel van deze muziek is nog nooit gehoord door mensen, dus ik ga me super naakt voelen in een hele mooie outfit!”

Programma onder voorbehoud.