Miss Montreal “Heavy Heart” tour

Miss Montreal “Heavy Heart” tour

- support: Me & Mr. Jansen

Miss Montreal “Heavy Heart” tour

- support: Me & Mr. Jansen

  • Zaterdag 8 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 8 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Tromspingel 27 (ma t/m za: 12.00 tot 18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

U betaalt per ticket € 2,50 servicekosten. Dit bedrag wordt in het bestelproces toegevoegd.
Indien u bij Ticketmaster kaarten koopt, gelden afwijkende servicekosten.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Miss Montreal verkocht vorig jaar nog de Kleine Zaal uit met de tour S-ss-sss-sanne en nu komt de band terug naar De Oosterpoort. De afgelopen tijd was frontvrouw Sanne Hans te zien als jurylid bij De Beste Singer-Songwriter van Nederland en scoorde ze samen met Nielson een van dé zomerhits van 2013: ‘Hoe’. Wat eigen nummers betreft heeft Sanne ook niet stilgezeten, getuige de nieuwe single ‘Heavy Heart’ die onlangs verscheen.

Miss Montreal debuteerde in 2009 met een titelloos debuutalbum, waar o.a. de hit ‘Just A Flirt’ op stond. Daarna verschenen nog twee albums, ‘So…Anything Else?’ en ‘I Am Hunter’. De single ‘Wish I Could’, afkomstig van ‘I Am Hunter’, was in 2011 het meest gedraaide nummer op 3FM en hiervoor kreeg Sanne de Schaal van Rigter uitgereikt. Op dit moment bevindt Sanne Hans zich in Los Angeles om te werken aan nieuwe songs voor haar vierde studioalbum. Ze werkt daar samen met onder anderen Nate Campany ( Ilse deLange, Backstreet Boys) met wie ze ook samen schreef voor het album ‘I Am Hunter’. En in 2014 gaat Miss Montreal weer langs de popzalen met de ‘Heavy Heart’ tour.

Support: Me & Mr. Jansen

Me & Mr. Jansen schrijven popliedjes met vleugjes rock en americana. In 2013 brachten ze hun titelloze debuut EP uit en wonnen ze de asa singer-songwriter contest. De Engelstalige liedjes zijn eerlijke songs over hun ervaringen met liefde, teleurstelling en verlangen en zijn live verpakt in een luchtige en dynamische presentatie.

”Of Sanne Hans nu de rockende powerhouse uithangt of gewoon goede radiopop maakt, ze klinkt in beide gevallen onweerstaanbaar.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie Nu.nl (Pierre Oitmann)

”Sanne Hans’ stem houdt de boel op dit ‘voor elk wat wils’ album overigens wel prima bij elkaar, waardoor I Am Hunter ondanks verschillende muzikale richtingen nooit versnipperd klinkt.”

Lees de volledige albumrecensie

★★★ Albumrecensie Written in Music (Edgar Kruize)

” I Am Hunter is maar deels overtuigend. Sterke popliedjes wisselen elkaar af met mindere liedjes waarbij er eigenlijk steeds net iets lijkt te ontbreken. Echt slecht wordt het nooit, maar om van het 3FM/DWDD imago af te komen, zal Miss Montreal wat minder binnen de lijntjes moeten gaan kleuren”

Lees de volledige albumrecensie

★★★ Albumrecensie Podiuminfo.nl (Ruud de Zwart)