Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones

Michelle David & The True-tones

  • Zaterdag 26 november 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • :
  • (Tijden onder voorbehoud)

‘‘Music that feeds the heart and soothes the soul’’, daar draait muziek om wat betreft Michelle David. De afgelopen jaren zijn turbulent geweest voor de band, zowel positief als negatief. Michelle verloor enkele dierbaren, waaronder haar moeder en won de strijd tegen haar borstkanker. In de deze pittige tijd was het muziek die de kracht gaf om door te gaan en moeilijke momenten te overwinnen. In december zou de band al een bezoek aan Groningen brengen, maar dit kon helaas niet doorgaan. 26 november dit jaar, staan ze dan eindelijk in De Oosterpoort!

De band werd met hun voorgaande album The Gospel Sessions Vol. 3 onder andere genomineerd voor een Edison Award. Het sleutelwoord voor The Gospel Sessions Vol. 4 werd Victory!, een ode aan het leven. Toen in 2020 de wereld stil kwam te staan door covid-19, hield Michelle David & The True-tones ons warm met de prachtige concertreeks ‘Sunday Service’ in Paradiso Amsterdam, een livestream met bevriende artiesten als Jeangu Macrooy, Wende Snijders en Tim Knol om ons een hart onder de riem te steken. Met al deze gebeurtenissen van dat jaar achter de rug, werd het tijd voor feestelijke, triomfantelijke nummers en een goede dosis positiviteit.

Daarmee is Vol. 4 het meest kleurrijke en diverse album dat Michelle David & The True-tones tot nu toe maakte. De band houdt vast aan haar ware geluid maar blijft in ontwikkeling door op dit album meer te werken met strijkers, percussie, blazers en analogue synths, die de band complimenteren en compleet maken. ‘’Je goed voelen en jezelf de vrijheid gunnen om los te laten is zonder twijfel de basis van elk nummer. De ontwikkeling van Michelle David & The True-tones is inspirerend, opwindend en levens veranderend.” Zegt Michelle hierover.

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer