Metejoor

Metejoor

Metejoor

  • Zondag 10 november 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 10 november 2024
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor, is een enorm getalenteerde zanger uit Vlaanderen die in 2016 echt in aanraking kwam met zijn muzikale passie. Zijn eerste single Ik hou van jou was meteen raak en werd genomineerd als ‘Beste doorbaak’ bij Radio 2’s Zomerhit 2017. Dit bracht hem meteen de support-act tijdens de Tour van Clouseau. Sindsdien is Metejoor druk geweest met het uitbrengen van muziek en met optredens op de grootste festivals in België en een voorzichtige overstap naar Nederland.

Zijn debuutalbum Metejoor kwam eind 2021 meteen binnen op nummer één in de charts, heeft inmiddels de platina status behaald en stond een volledig jaar lang in de Belgische Top10. Opvolger Joris doet niet onder en gaat minstens zo hard. Hij werkte al samen met o.a. Emma Heesters op Rendez-Vous, Babet op 1 op een miljoen en met Snelle op Kijk ons nou eens en in Nederland was vooral Wat Wil je van Mij met Hannah Mae niet van de radio af te slaan.

In november staat de hitmachine voor het eerst in Groningen en wel in de kleine zaal van De Oosterpoort!

Sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar

Joris van Rossem, better known as Metejoor, is an immensely talented singer from Flanders who truly discovered his musical passion in 2016. His first single Ik hou van jou was an instant hit and was nominated for ‘Best Breakthrough’ at Radio 2’s Zomerhit 2017. This immediately brought him the support act during Clouseau’s Tour. Since then, Metejoor has been busy releasing music and performing.

His debut album Metejoor was released in October 2021, immediately debuted at number one in the charts, has since achieved platinum status, and has been in the Belgian Top 10 for a full year. He has collaborated with artists such as Emma Heesters, Babet, and Snelle. His latest single Wat Wil Je Van Mij was recently released and is a duet with Dutch singer-songwriter Hannah Mae.

The Mix – à la carte menu

Kom lekker eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet van heerlijk eten, een gezellige sfeer en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer