Melissa Etheridge

Melissa Etheridge

Melissa Etheridge

  • Woensdag 8 juli 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Melissa Etheridge is één van rockmuziek’s grootste vrouwelijke iconen. Je kent de Amerikaanse singer-songwriter van nummers als I’m The Only One en Like The Way I Do.

Melissa, die altijd voorvechtster is geweest van mensenrechten, maakte in 1993 op grootse wijze korte metten met alle geruchten rondom haar seksuele voorkeuren. De plaat Yes, I Am sprak duidelijke taal. Op 8 juli staat ze in De Oosterpoort met nieuw materiaal: The Medicine Show!

The Medicine Show

Melissa Etheride’s nieuwste album The Medicine Show opent met veel power, luide gitaren en pulserende drums. Een album over vernieuwing, verzoening, afrekening, medeleven maar vooral genezing. Dit zijn de thema’s die tijdens Etheridge haar carrière speelden en haar levenswerk als activist voor onder andere mensenrechten, LHBTI-rechten, borstkanker-bewustzijn aanwakkerden. De nummers op The Medicine Show zijn geïnspireerd door momenten van vriendelijkheid, liefde, hardnekkigheid en dapperheid. Elk nummer op het album tackelt een maatschappelijk thema, of het nu over de opiumepidemie en schietpartijen op scholen in Amerika, of over mensen die samenkomen om anderen te helpen gaat.

Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuikspek, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.