Meezingen in Ein Deutsches Requiem

Meezingen in Ein Deutsches Requiem

Meezingen in Ein Deutsches Requiem

  • Zaterdag 6 juni 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 10:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 6 juni 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 10:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Zing mee in Ein Deutsches Requiem

Zingt u graag? Hebt u geen geschoolde stem, maar lijkt het u geweldig om eens in een grote koorproductie mee te doen? Grijp dan nu uw kans. Op zaterdag 6 juni organiseert De Oosterpoort een scratchconcert. Overdag repeteert u onder leiding van dirigent Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen Ein Deutsches Requiem, het hartverwarmende meesterwerk van Brahms. U zult verbaasd zijn hoe mooi het resultaat al kan klinken na één dag hard werken met elkaar. Diezelfde avond treedt u op in de grote zaal van De Oosterpoort, samen met Toonkunstkoor Bekker, solisten en pianoduo Paul Komen en Nata Tsvereli. Voorafgaand aan deze dag vindt er een repetitie plaats onder leiding van Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen.

Aanmelding

U kunt u aanmelden voor deelname aan deze dag door een kaartje te kopen (à € 35,-). Wij houden u gedurende het seizoen op de hoogte van de praktische gang van zaken en sturen u t.z.t. alle informatie toe.

Oefenen
We kunnen ons voorstellen dat u zo snel mogelijk wilt beginnen met oefenen. Mogelijk bent u al in het bezit van de bladmuziek van ‘ein Deutsches Requiem’. Zo niet, dan adviseren we u de bladmuziek online of via de boekhandel aan te schaffen. De boeken zijn dus niet inbegrepen bij de prijs.

Uitgave
Editie Breitkopf & Härtel
ISBN: 006736, 9790004165904
Uitgavenummer: EB6071

Oefen uw eigen partij
Via deze link kunt u uw eigen partij oefenen.

Alleen het concert bijwonen?

U kunt losse kaarten (à € 17,50) bestellen voor het bijwonen van het concert om 20.15 uur. > Kaarten kopen

Tromp open

Tromp open

Lekker eten kan ook in De Oosterpoort! Vanaf 17.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant Tromp. Bekijk de menukaart of reserveer een tafel online.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.

Column: Ein Deutsches Requiem

Column: Ein Deutsches Requiem

Geschreven door klassiekprogrammeur Yvonne van der Berg.
>Lees de column