Matt Simons

Matt Simons

After The Landslide Tour

Matt Simons

After The Landslide Tour

  • Maandag 25 november 2019
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Meer dan 500 miljoen streams, ruim 1 miljoen single downloads, #1 in de Europese charts, 100 miljoen VEVO views en ga zo maar door. De New-Yorkse singer-songwriter Matt Simons lijkt maar niet te kunnen stoppen. Na de verovering van Europa, is nu de rest van de wereld aan de beurt. Op maandag 25 november komt hij terug naar SPOT/De Oosterpoort!

Goede Tijden, Slechte Tijden

Matt Simons brak door in Nederland toen Goede Tijden, Slechte Tijden zijn nummer With You gebruikte tijdens een aflevering. De rest van Europa volgde in de zomer van 2015 met de monsterhit Catch & Release. En met de eerste single We Can Do Better van zijn nieuwe album heeft Simons bevestigd alles behalve een one hit wonder te zijn.

Voor deze show zijn exclusieve VIP-tickets verkrijgbaar. De VIP Packages zijn niet retourneerbaar en worden ongeldig gemaakt bij doorverkoop.

VIP-ticket - € 81,10

  • Een Meet & Greet en foto;
  • Een polaroid foto ter herinnering;
  • Een unieke gelamineerde VIP-pas;
  • Een poster van het nieuwe album After The Landslide.

Persoonlijke plaat

Vrijdag 5 april bracht Simons zijn derde album After The Landslide uit, zijn meest ambitieuze en persoonlijke plaat tot nu toe. Met hier en daar een knipoog naar Bon Iver en Springsteen snijdt Simons op deze plaat de grote topics der leven aan; liefde, verlies, verdriet en de kracht om je door alles heen te kunnen slaan.

”Eigenlijk was er al een versie van het album klaar in 2017, maar het kost tijd om een geluid te vinden en ervoor te zorgen dat een plaat wordt zoals je hem in je hoofd hebt.” Lees hier het volledige artikel.

After The Landslide Tour

”I am so thrilled to head out on this massive Fall tour. I’m really looking forward to visiting a ton of cities I’ve never played before as well as returning to some of my old favorites. It will be a very special evening with an eclectic mix of songs from my entire catalogue.” Laat je op maandag 25 november meevoeren door de heerlijke nummers van deze rijzende ster!

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar