Marc-Marie Huijbregts

Marc-Marie Huijbregts

FLORISSANT

Marc-Marie Huijbregts

FLORISSANT

  • Maandag 31 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Maandag 31 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Hartveroverend zelfportret
Marc-Marie Huijbregts legt zichzelf onder een vergrootglas en op de snijtafel. Naast gezellige – en soms heerlijk valse – anekdotes over zijn televisiewerk is er veel ruimte voor zijn familieleven en schetst hij een komisch, intiem en hartveroverend zelfportret. “Huijbregts is ijzersterk in het contact met de zaal. Hij lijkt oprecht geïnteresseerd, heeft overal direct een antwoord op en kan mensen plagen zonder ze te beledigen. (…) Niemand durft zich op het podium zó kwetsbaar op te stellen als Marc-Marie Huijbregts.” (Het Parool)

“Marc-Marie Huijbregts vermaakt je moeiteloos met zijn anekdotes, grappen en levenstips. Ook de praatjes met het publiek leidt hij moeiteloos naar hilarische observaties.” NRC Handelsblad “Huijbregts is een eersteklas verhalenverteller. (…) Ook in de een-tweetjes met het publiek is hij formidabel op dreef.” Algemeen Dagblad

“Zijn verhalen ritselt hij uit de losse mouw. Het is een grillige combinatie van automatisme en vakmanschap die zijn contact met de zaal garandeert, terwijl hij intussen zijn zelfportret opricht.” Dagblad van het Noorden

“Qua stijl zijn er niet zoveel entertainers als Marc-Marie Huijbregts, die quasi-improvisatie met meesterschap hanteert in het ondergraven van eigen stellingen. Chaotische zinnetjes maakt hij meestal niet af, zich bewust van het komische gevolg van het gebrek aan logica, maar hij kan keihard, cynisch uithalen.”

★★★★ Dagblad van het Noorden

“Een voorstelling die knaagt aan je ziel.”

★★★★ Trouw

“Marc-Marie vermaakt je moeiteloos met zijn anekdotes, grappen en levenstips. Ook de praatjes met het publiek leidt hij moeiteloos door naar hilarische observaties.”

★★★★ NRC Handelsblad