Man met Hoed

Man met Hoed

Circuswerkplaats Boost

Man met Hoed

Circuswerkplaats Boost

  • Donderdag 14 april 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 14 april 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Fysieke en visuele hoogstandjes
Door samen te werken met eigentijdse kunstenaars wil circuswerkplaats Boost circus verweven met theater, dans en beeldende kunst. De intrigerende theatermaker Jakop Ahlbom beet het spits af met de festivalproductie ‘Man met Hoed’. Een man krijgt bezoek verschillende kanten van zichzelf, die met allerhande verrassende skills en fysieke en visuele hoogstandjes, proberen de ‘ik’ te worden. Wie van hen is gezichtsbepalend? “Het overtreft de verwachtingen. Ongelooflijk en met veel hilariteit weet Ahlbom samen met de spelers iets neer te zetten wat je doet verbazen en de tijd doet vergeten.” (ikhouvantheater.nl)

Workshop jongleren
Altijd al willen leren jongleren? Dan is dit je kans! Om 18:30, voorafgaand aan de voorstelling ‘Man met Hoed’, geeft Douwe van Oven een workshop jongleren. De workshop is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Grand Cirque op vertoon van een toegangskaart. Reserveren is verplicht.

Workshop jongleren Altijd al willen leren jongleren? Dan is dit je kans! Om 18:30, voorafgaand aan de voorstelling ‘Man met Hoed’, geeft Douwe van Oven een workshop jongleren. De workshop is gratis toegankelijk voor alle bezoekers van Grand Cirque op vertoon van een toegangskaart. Reserveren is verplicht.

> Kaarten bestellen

Extra informatie

Extra informatie

Bekijk hier het hele aanbod van Grand Cirque

“Dans, acrobatiek, repeterende bewegingen, illusionisme, slapstick en suspense wisselen elkaar moeiteloos af. Een belangrijke voorwaarde om je volledig te kunnen laten meevoeren in de magie die deze voorstelling zeker oproept, is evenwel een vlekkeloze uitvoering.”

★★★ Telegraaf

“Virtuoze performers tuimelen door de eigenwijze wereld van maker Jakop Ahlbom op het raakvlak van circus, dans en theater.”

★★★★ Volkskrant

“De rijkdom van het bewegen excelleert, wat maakt dat de voorstelling op geen enkel moment gaat vervelen. Acrobatiek, trapeze, voetjongleren en flair bartending vormen de hoogstaande circusstaaltjes waarbij alles onvoorspelbaar alle kanten op beweegt.”

8weekly