Maarten Heijmans & band

Maarten Heijmans & band

RAMSES

Maarten Heijmans & band

RAMSES

  • Zondag 29 maart 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Acteur en zanger Maarten Heijmans legt zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vast. Op 1 december, de 10-jarige sterfdag van Shaffy, presenteert hij zijn album RAMSES. Op 29 maart speelt Maarten Heijmans met zijn band de nummers van RAMSES live in De Oosterpoort!

De verzameling songs die Maarten voor RAMSES heeft geselecteerd bevat bekende Shaffy nummers als Sammy, Laat Me, Zing Vecht en Wij Zullen Doorgaan, maar hij wilde zeker niet dat het een ‘Best of..’ met alleen maar meezingers zou worden. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als Je Niet Bij Me Bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie. Ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen.”

https://www.youtube.com/watch?v=1ZqsriHifnY" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/1ZqsriHifnY/maxresdefault.jpg">
Asian Glories (Streetfood)

Asian Glories (Streetfood)

Deel gezellig een plank vol Aziatisch streetfood (vlees of vega) met gebakken rijst, groenten en een korianderdip. Probeer de zoete sticky varkensbuik, Thai Panang rode curry en viskoekjes. Of ga voor de vegetarische plank met dim sum, udon noedels met paddenstoelen, tempeh en sojaboontjes in oosterse bouillon en spinazie curry met naanbrood. Bestel direct samen met je kaarten (€ 17,50) of los als je al kaarten hebt.

Warme brownie met ijs

Warme brownie met ijs

Nog een lekker toetje? Bestel dan samen met je kaartje koffie of thee met een warme brownie met ijs (€ 6,00). Kaarten al gekocht? Dit toetje is ook los te boeken.