Maarten Heijmans & band

Maarten Heijmans & band

RAMSES

Maarten Heijmans & band

RAMSES

  • Zaterdag 19 februari 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

“Maarten Heijmans’ vertolking van de Shaffy-liedjes is een feest van herkenning én ontdekking.”
(de Volkskrant ****)

Acteur en zanger Maarten Heijmans zingt zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy. Op 1 december 2019, de tienjarige sterfdag van Shaffy, presenteerde hij zijn album RAMSES. Op zaterdag 19 februari 2022 speelt Heijmans met zijn band de nummers live in De Oosterpoort!

De verzameling songs die Maarten voor RAMSES selecteerde, bevat bekende Shaffy nummers als Sammy, Laat Me, Zing Vecht en Wij Zullen Doorgaan, maar hij wilde zeker niet dat het een ‘Best of..’ met alleen maar meezingers zou worden. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als Je Niet Bij Me Bent of Slaapliedje“, aldus de zanger. In 2014 vertolkte Heijmans de rol van Rames Shaffy is de vierdelige dramaserie van Michiel van Erp.

3 vragen aan: Maarten Heijmans

Lees hier het interview met Maarten Heijmans

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu

Mix je hoofd- en bijgerechten naar eigen smaak en geniet van wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Reserveer voor het gewenste aantal personen op een tijdstip naar kleuze. Specifieke (dieet)wensen kun je op de avond zelf in het restaurant aangeven.