Maarten Heijmans & band

Maarten Heijmans & band

RAMSES

Maarten Heijmans & band

RAMSES

  • Vrijdag 12 februari 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Acteur en zanger Maarten Heijmans legt zijn versie van het repertoire van Ramses Shaffy vast. Op 1 december, de 10-jarige sterfdag van Shaffy, presenteert hij zijn album RAMSES. Maarten Heijmans speelt met zijn band de nummers van RAMSES live in De Oosterpoort!

De verzameling songs die Maarten voor RAMSES heeft geselecteerd bevat bekende Shaffy nummers als Sammy, Laat Me, Zing Vecht en Wij Zullen Doorgaan, maar hij wilde zeker niet dat het een ‘Best of..’ met alleen maar meezingers zou worden. “De Shaffy songs die mij het meeste hebben geraakt behoren misschien wel tot zijn onbekendere werk, nummers als Als Je Niet Bij Me Bent of Slaapliedje. Elk nummer op dit album heeft veel voor me betekend tijdens de voorbereiding en het draaien van de dramaserie. Ik heb aan elke track iets persoonlijks kunnen toevoegen.”

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Maarten Heijmans & band verplaatst van 29 maart naar 12 februari. 

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kun je niet op de nieuwe datum, stuur dan even een mail naar kassa@spotgroningen.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=1ZqsriHifnY" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/1ZqsriHifnY/maxresdefault.jpg">

3 vragen aan: Maarten Heijmans

Lees hier het interview met Maarten Heijmans