Lunchconcert

Lunchconcert

Susanne Weber + ensemble

Lunchconcert

Susanne Weber + ensemble

  • Woensdag 22 oktober 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 22 oktober 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Vrouwenensemble EVA


Gratis klassieke lunchconcerten

Aanstormend klassiek muziektalent zit (bijna) iedere woensdag voor u klaar in Het Café in De Oosterpoort om uw middagmaal muzikaal te omlijsten. De lunchconcerten worden georganiseerd i.s.m. het Noord Nederlands Orkest en het Prins Claus Conservatorium. Aanvang 12.00 uur, toegang gratis , reserveren niet nodig.

Vrouwenensemble EVA bestaat uit 6 meiden die gestudeerd hebben aan het ArtEZ Conservatorium. Na een inspirerende Masterclass van de King’s Singers in september 2013 besloten ze professioneel verder te gaan om samen prachtige muziek te zingen.
Chantal Nysingh, Lieke van Oostenbrugge, Susanne Weber, Franske van der Wiel, Maike van der Wiel en Raghna Wissink richten zich op het zingen van a capella muziek, maar musiceren af en toe ook samen met instrumentalisten.
EVA heeft sinds haar bestaan verschillende concerten gebracht. Zo hebben ze tijdens de kerstperiode een zeer succesvol programma met de Ceremony of Carols van Britten ten gehore gebracht. Dit programma is onder andere meegegaan op tour met het Gelders Orkest en was in die hoedanigheid op verschillende plaatsen in het land te horen. Onlangs werkte het ensemble aan een programma genaamd Faces of Nature. Werken die geïnspireerd zijn op de natuur van componisten als Tormis, Schumann en Wissink. Zo concerteerden ze al meerdere keren in Zwolle en Nijmegen met dit programma en zullen ze dit nog een aantal keren brengen. In de zomer van 2014 hebben ze hard gewerkt om een passend programma samen te stellen voor -opnieuw- een masterclass van de King’s Singers op het Schleswig-Holstein Musik Festival in Lübeck waar het ensemble in september 2013 voor uitgenodigd was door de King’s Singers.
Interesse om dit ensemble voor u te laten zingen of vaker te kunnen horen? Voor meer informatie of boekingen kunt u mailen naar: evavocaal@gmail.com