Lewis Black + support Javier Guzman

Lewis Black + support Javier Guzman

The Rant is Due

Lewis Black + support Javier Guzman

The Rant is Due

  • Zondag 8 juni 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 8 juni 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: uitsluitend geplaceerde zitplaatsen. Op verzoek van de artiest is de bar tijdens de voorstelling gesloten. Bij deze voorstelling geldt niet de last-minute kortingsregeling.

AMERIKAANSE KOMIEK LEWIS BLACK TERUG IN NEDERLAND
Black is in de Verenigde Staten een van de populairste komieken en wist met zijn eerdere shows in Nederland volle zalen te trekken.De inmiddels 65-jarige Lewis Black is voornamelijk bekend om zijn boze tirades. Vol sarcasme en overdrijving drijft hij de spot met politiek, religie en de absurditeiten des levens. In de Verenigde Staten brak hij door met zijn wekelijkse bijdrage aan het satirische programma The Daily Show. Black’s populariteit groeide verder door met name Comedy Central’s Lewis Black’s root of all Evil, waarbij twee komieken tegenover elkaar stonden als in een rechtbank en een ieder ten overstaan van rechter Black een beroemdheid of onderwerp moest verdedigen. Lewis Black was ook regelmatig te gast bij Oprah Winfrey en Jay Leno en won in 2011 een Grammy Award.

Lewis Black en Nederland
Black heeft een speciale band met Nederland. Midden jaren negentig woonde hij een half jaar op een zolder in Amsterdam. Tijdens zijn verblijf in Nederland richtte hij Comedy Explosion op, dat een aantal inmiddels illustere namen onder haar vleugels heeft gehad, waaronder Arie & Silvester, Claudia de Breij en Javier Guzman. Met laatstgenoemde speelde Lewis Black in 2009 al eens in Carré.

http://youtube.com/watch?v=tXS5GBuk-GQ" data-video-thumbnail="https://img.youtube.com/vi/tXS5GBuk-GQ/maxresdefault.jpg">

Voorprogramma: Javier Guzman
Niemand minder dan Javier Guzman geeft invulling aan het voorprogramma van Lewis Black in Nederland. Javier Guzman mag zich scharen onder de beste Nederlandse cabaretiers van dit moment. In de afgelopen tien jaar heeft hij met zijn theaterprogramma’s Bot, Ton Zuur, Delirium, Por Dios, Oorverdovend en Delirium II vele Nederlandse theaters weten uit te verkopen. Het is daarom des te opmerkelijk dat hij een ´bijrol´ wil spelen in de shows van Lewis Black. Met het Engelstalige optreden van Javier Guzman in het voorprogramma van ´The Rant Is Due´ worden kaartkopers getrakteerd op twee comedy-giganten voor de prijs van één.