Jeangu Macrooy

Jeangu Macrooy

Horizon Theatertour

Jeangu Macrooy

Horizon Theatertour

  • Zondag 25 oktober 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

De afgelopen jaren waren een rollercoaster voor Jeangu Macrooy, met onder meer zijn voor een Edison Pop genomineerde debuutplaat en een rol als Judas in het tv-spektakel The Passion.

Met zijn tweede album Horizon, een smeltkroes van soul en pop, krijgt het succes een vervolg. ”Eigenlijk klinken alle songs van deze man ontzettend lekker.” (OOR)

Jeangu Macrooy gaat Nederland vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival 2020! ”Het is een droom die uitkomt en het allermooiste wat tot nu toe op mijn pad is gekomen. Let’s go!” aldus Jeangu.

Verplaatst

In verband met de opgelegde maatregelen van het kabinet rondom het coronavirus is het concert van Jeangu Macrooy verplaatst van 24 april naar 25 oktober 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

Omdat door de overheidsmaatregelen onze zaalcapaciteit is verminderd, zijn we genoodzaakt het concert in twee tijdsvakken op te delen. In een mail ontvangen kaartkopers een formulier waarin je kunt aangeven of je om 16.00 uur of om 20.00 uur het concert bij wilt wonen. Hierbij geldt dat wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Geef aub voor 3 augustus je keuze door via het formulier. Mocht je niet op de datum en/of tijdstip kunnen, dan kun je het formulier invullen om je geld terug te krijgen.   Ticketmaster: Heb je je kaarten via Ticketmaster gekocht? Dan kun je gewoon je voorkeur doorgeven via het formulier. Wil je niet op de nieuwe datum? Je kan dan via Ticketmaster je geld terug krijgen of een voucher.   Geen formulier ontvangen? Neem dan contact op met onze kassa.