Ilse DeLange

Ilse DeLange

After The Hurricane

Ilse DeLange

After The Hurricane

  • Zaterdag 15 maart 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zaterdag 15 maart 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Dit concert is uitverkocht maar er zijn nog kaarten voor het concert op 16 maart!

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Tromspingel 27 (ma t/m za: 12.00 tot 18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

U betaalt per ticket € 3,10 servicekosten. Dit bedrag wordt in het bestelproces toegevoegd.

Let op: vrije sta- en zitplaatsen

Ilse DeLange stond vorig seizoen nog in een uitverkochte Grote Zaal en de Almelose zangeres komt in maart terug naar Groningen met de ‘After the Hurricane’ tour.

Ilse mag met recht een van de succesvolste Nederlandse zangeressen genoemd worden. Nadat haar debuutalbum ‘World of Hurt’ verscheen (dat maar liefst 5x platina ging) rees haar ster tot grote hoogten. Haar laatste album ‘Eye of the Hurricane’ en de gelijknamige tour groeiden wederom uit tot grote successen.

Voor Ilse is het een normale zaak om grote stadions als een Gelredome vol te krijgen, maar ze zoekt met grote regelmaat de intiemere sfeer van de popzalen op. Tijdens de ‘After the Hurricane’ tour speelt ze, samen met haar vertrouwde band, haar grootste hits maar wordt het publiek ook verrast met fonkelnieuw en bijzonder repertoire.

“Ik voel me nu vrijer en opener. Ik durf me nu makkelijker bloot geven in de liedjes en op de bühne. Ik ben meer een losbol op het podium nu.”

Lees het volledige interview.

★★★★★ Interview nu.nl (Pierre Oitmann)

“Het funky popdeuntje Blue Bittersweet, themanummer van de speelfilm Het Diner, was al een prima single en met het zeer modern klinkende When It’s You gaat ze zelfs nog een stapje verder.”

Lees hier de gehele recensie

★★★★ Recensie NU.nl door Pierre Oitmann