Go Back to the Zoo – support:

Go Back to the Zoo – support:

Avant la Lettre (van 25-11 naar 16-11)

Go Back to the Zoo – support:

Avant la Lettre (van 25-11 naar 16-11)

  • Vrijdag 16 november 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 16 november 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: In de seizoenbrochure staat een verkeerde datum (25 november) vermeld bij dit concert. De juiste datum is 16 november.

Kaartverkoop via: website van De Oosterpoort, Ticketservice via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45) www.ticketservice.nl, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen.

Hitgevoelige gitaarpop

Sinds hun hit ‘Electric’ in 2010 zijn de mannen van Go Back To The Zoo overal te zien en te horen. Op de radio lusten de dj’s wel pap van de energieke gitaarpop, de popfestivals werden veroverd, Nike gebruikte de song ‘Beam Me Up’ voor een wereldwijd uitgezonden commercial en nominaties voor diverse Awards stapelden zich op. In april presenteerde de groep, twee jaar na het succesvolle debuut ‘Benny Blisto’, het in Berlijn opgenomen ‘Shake A Wave’. Live krijgt het allemaal net dat tikkie extra.

Support: Avant La Lettre

Deze Amsterdamse indie pop/rockband timmert goed aan de weg. Ze waren ‘Hollands Nieuwe’ bij 3voor12 en dit jaar verscheen debuutalbum ‘Belief’, waarvoor ze samenwerkten met J.B. Meijers en Ken Stringfellow. Avant La Lettre is een band met twee gezichten: aan de ene kant onvoorspelbaar, duister en intelligent, aan de andere kant licht, catchy en radiovriendelijk.