Glen Faria

Glen Faria

Glen Faria

  • Donderdag 3 december 2020
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 19:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Glen Faria is in 2018 in één klap bekend bij het grote publiek wanneer Davina Michelle zijn Duurt te Lang zingt tijdens De Beste Zangers van Nederland. Ook Tino Martin staat maanden in de Nederlandse hitlijsten met zijn versie van Glen’s nummer Zij Weet Het. Het inspireert Glen Faria tot het maken van nieuw, zelf uit te brengen materiaal, waarvan Hoe weet je dat zijn eerste single is. Hoogste tijd voor een eigen theaterprogramma, want de veelzijdige zanger, rapper en songwriter heeft óók veel te vertellen.

Wie is Glen Faria

Als een van de mede-oprichters van theatergroep Likeminds en als lid van Flinke Namen is hij geen onbekende op de planken. Maar kent het publiek hem écht? Klopt het wat men over hem denkt? Hoe zit het met zijn alter ego MC Fit? Of met MC Maniac? Huh, MC Maniac? Is Glen echt zo chill of vermijdt hij elke vorm van confrontatie omdat hij bang is? Bang waarvoor dan? Wie is Glen Faria eigenlijk? Die vraag stelt hij zichzelf vaak en hoopt hij in zijn eerste theaterprogramma te gaan beantwoorden.

Levensverhalen

Glen doet een persoonlijk en voor velen herkenbaar boekje open met een prachtige combinatie van zang, rap en levensverhalen over persoonlijke situaties. De thema’s variëren van persoonlijk (liefde, zelfbeeld en gezinsleven) tot maatschappelijk.

Het doek gaat op, de spots zijn op hem gericht en het mes staat op zijn keel.