George Ezra – verplaatst naar Grote Zaal

George Ezra – verplaatst naar Grote Zaal

Support: Very Special Guest, Rae Morris

George Ezra – verplaatst naar Grote Zaal

Support: Very Special Guest, Rae Morris

  • Zondag 30 november 2014
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 30 november 2014
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop: kassa De Oosterpoort, Trompsingel 27 (ma t/m za: 12.00-18.00 uur) & website De Oosterpoort, Plato en ticketmaster.nl

George Ezra in English

George Ezra in English

Because of his mature voice, you wouldn’t expect George Ezra to have just turned 20. This talented singer-songwriter was signed at the young age of 17 by Columbia Records. After this, his day job at the local sweet factory was put on the back burner while his musical career really took off. He has already performed at Glastonbury festival and this year’s Eurosonic Noorderslag. On the radio his single ‘Budapest’ is played frequently. On stage his guitar and his warm vocals are all George Ezra needs to keep the audience intrigued. It is without a doubt that this young talent still has plenty more to offer us!

Let op: vrije sta- en zitplaatsen.

Wegens een succesvolle kaartverkoop is het concert verplaatst van de kleine zaal naar de grote zaal.

Met het volwassen stemgeluid dat hij heeft, zou je niet verwachten dat George Ezra nog maar net de 20 gepasseerd is. Deze talentvolle singer-songwriter werd dan ook al rond zijn 17e levensjaar getekend door Columbia Records. Hierna is zijn bijbaan in de lokale snoepjesfabriek even op een laag pitje gezet en ging het met zijn muzikale carrière als een speer. Zo stond hij op het Glastonbury festival en dit jaar op Eurosonic Noorderslag. Ook op de radio wordt zijn single ‘Budapest’ regelmatig gedraaid. Op het podium heeft George Ezra genoeg aan een gitaar en zijn prachtige warme vocalen om de zaal geboeid te houden. Er valt met zekerheid te zeggen dat dit jonge talent nog veel voor ons in petto heeft!

Very special guest: Rae Morris

Rae Morris is een jonge singer-songerwriter uit Blackpool, maar ze is al enkele jaren hard aan de weg aan het timmeren. Morris begon al op jonge leeftijd met piano spelen en toen ze haar stem vond kwamen de eerste liedjes. Er verschenen al enkele EP’s, ze werkte al samen met Tom Odell en tourde met Noah and the Whale. Eind juli verschijnt haar nieuwe EP ‘Cold’.

Interview muziek.nl (John den Braber)
“Ik probeer vooral lol te hebben. Uiteindelijk draait het daar in het leven om. Ik ben net zo idioot als ieder ander.”

Lees het volledige interview

“Als iemand het gaat maken dit jaar, is het George Ezra wel.”

Lees de volledige recensie

★★★★★ Albumrecensie Muzify.nl

“Hij is 20 jaar oud, maar klinkt als 50. En dat is een compliment. De stem van George Ezra klinkt even korrelig en doorleefd als die van zijn twee grootste voorbeelden: Bob Dylan en woody Guthrie. Een geboren troubadour naar wiens verhaal je wel moét luisteren.”

Lees de volledige albumrecensie.

★★★★ Albumrecensie Platomania

“Met Wanted On Voyage heeft George Ezra in ieder geval zijn stinkende best gedaan het publiek voor hem te winnen en waarschijnlijk gaan we nog veel van hem horen!”

Lees de volledige albumrecensie

★★★★ Albumrecensie Mania (Bram van Kolfschooten)