Di-Rect

Di-Rect

support: Soul Sister Dance Revolution

Di-Rect

support: Soul Sister Dance Revolution

  • Vrijdag 14 december 2012
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 14 december 2012
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Kaartverkoop via: kassa (ma. t/m za. vanaf 12.00 uur) en website De Oosterpoort, Ticketservice via Ticketlijn: 0900-3001250 (€ 0,45), www.ticketservice.nl, Free Record Shop, Plato en de overige bekende voorverkoopadressen. 

Di-Rect bracht vorig jaar het tweede album in de nieuwe formatie uit, genaamd ‘Time Will Heal Our Senses’. Het is de opvolger van het succesvolle ‘This Is Who We Are’ uit 2010. De eerste single ‘The Chase’ werd zowel 3FM Megahit als Alarmschijf op Radio 538, een prestatie die in 2011 alleen door bands als Coldplay en Snow Patrol werd geëvenaard. De puberpunkrock van weleer is verdwenen, Di-Rect anno 2012 is gewoon een volwassen respectabele rockact met een uitstekende livereputatie. “Je hoort het speelplezier dat in deze plaat gelegd is; het kan niet anders dan dat de heren popelen om dit aan het publiek ten gehore te brengen.” (3voor12 over Di-Rect)

Support: Soul Sister Dance Revolution
Soul Sister Dance Revolution staat bekend om zijn stevige, alternatieve rock. De dessert rockinvloeden van Queens of the Stone Age en Eagles of Death Metal en het Britse indie rockgeluid van Arctic Monkeys en Kasabian, maken SSDR tot een Haags gezelschap met ‘energie’als wapenfeit. De release van het eerste album van de band staat begin volgend jaar gepland. http://soulsisterdancerevolution.wordpress.com

Di-Rect – Holiday

Di-Rect – Times are changing