De Theatertroep

De Theatertroep

De Bomen, Het Bos

De Theatertroep

De Bomen, Het Bos

  • Vrijdag 27 november 2020
  • SPOT/Stadsschouwburg, Turfsingel 86
  • 21:00: Start voorstelling
  • 22:15: Einde voorstelling
  • (Tijden onder voorbehoud)

Onder het motto ‘lat omhoog, drempel omlaag’ loodst de Theatertroep al zes jaar het vaudevilletheater de 21e eeuw in. Tijd dus voor een best of. Tijd voor een marathon.

De Theatertroep speelt drie stukken stuk voor stuk voor stuk stuk. De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles. Buiten is het guur, binnen staat de ventilatie op de hoogste stand. De Theatertroep presenteert drie verschillende korte voorstellingen die op hun eigenwijze reageren op wat zich buiten afspeelt.

De Bomen, Het Bos
Een montagevoorstelling gebaseerd op Shakespeare’s As you like it. Hierin wordt een groep mensen verbannen naar het bos. Een parade van vreemde en absurde figuren passeren, filosoferen en fileren de liefde. Met teksten van o.a. van onder andere Shakespeare, Fry and Laury, Monty Python, Symborzka, Noël Coward e.a.

Spelers en enscenering: Rosa Asbreuk, Patrick Duijtshoff, Kyrian Esser, Elisabeth ten Have, Timo Huijzendveld, Jordi Möllering, Nicoline Raatgever, Emma Remmelts (stage), Justin van der Veen, Jochum Veenstra, Roos Visser en Willem Voogd | Stage techniek en educatie: Cas van Eldonk | Publiciteit: Nicole Kienhuis

“Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.”  ★★★★ de Volkskrant