De Smartlappen Karaoke Live Show

De Smartlappen Karaoke Live Show

De Smartlappen Karaoke Live Show

  • Zondag 10 februari 2019
  • De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Zondag 10 februari 2019
  • De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 17:00 start of event
  • (Times are subject to change)

Zing, lal, lach, drink en pink een traantje weg bij de grote hits van André Hazes, Willeke Alberti en Johnny Jordaan. Want op 10 februari komt De Smartlappen Karaoke Live Show naar Groningen.

Wat gebeurde er nou eigenlijk precies die zondag in de Alpha op Lowlands 2018? Werd daar om twee uur ’s middags nou werkelijk door de hele tent de polonaise gelopen? Werd daar op het podium voor 20.000 mensen het levenslied gezongen door kandidaten uit het publiek?

Bloed, zweet en tranen

Brulden daar diezelfde 20.000 mensen Bloed, zweet en tranen mee, om vervolgens hand in hand Willeke Alberti’s Samen zijn mee te zingen? Jazeker, dát gebeurde die middag in de Alpha op Lowlands 2018. Dát is De Smartlappen Karaoke Live Show.

Zingen! Niet in een kerk of bij moeders thuis. Nee, gewoon gezellig bij ons, op het podium bij De Smartlappen Karaoke.

De Smartlappen Karaoke

Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of koffie en onder begeleiding van de briljante De Smartlappen Karaoke Live Band kan er naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd.

André Hazes, Willeke Alberti en Johnny Jordaan

Zing, lal, lach, drink en pink een traantje weg bij de grote hits van André Hazes, Willeke Alberti en Johnny Jordaan, maar ook met die van Jacques Herb, Ramses Shaffy en Ben Cramer! Kor is uw gastheer en Toos schenkt graag een borreltje voor je in.

Na het overweldigende succes op Lowlands zal deze fantastische show vier keer te zien zijn, waaronder ook op 10 februari in De Oosterpoort.

Let op: vrije sta en (een beperkt aantal) zitplaatsen.

www.smartlappenkaraoke.nl

‘De Smartlappen Karaoke Live Show is een gevalletje ‘je had erbij moeten zijn.’ Lees hier de volledige recensie.

Het Parool over De Smartlappen Karaoke Live Show op Lowlands