Club Guy & Roni

Club Guy & Roni

Weekend Break Festival/ vrijdag

Club Guy & Roni

Weekend Break Festival/ vrijdag

  • Vrijdag 11 maart 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 11 maart 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Weekend Break Festival
Terug van weg geweest. Na een uitstapje bij Paradigm is Club Guy & Roni’s Weekend Break Festival dit seizoen weer terug in het Grand Theatre. Een weekend vol moderne dans, theater, film, live muziek en meer. Met op het programma enkele gloednieuwe producties, zoals ‘The Jungle is our house’ en ‘KASPAR’. En een afterparty natuurlijk!

Verzoeknummertje voor de DJ?
Natúúúrlijk is er ook een afterparty. DJ Neon Wasabi kruipt na afloop van de voorstellingen achter de draaitafels om de leukste hits te draaien (en misschien schuift onze eigen ‘DJ’ Angela Herenda ook wel aan). Om in de stemming te komen, kun je alvast je favoriete nummer doorgeven via emma@clubguyandroni.nl, dan sturen wij het naar de DJ. Hoor jij vervolgens je verzoeknummer voorbij komen tijdens de afterparty, dan krijg je een drankje van ons cadeau… ?

Weekend Break Festival programma

Weekend Break Festival programma

Met twee nieuwe producties ‘The Jungle is our house’, ‘Kaspar’ en nog veel meer in één energieke, lange, roerige avond! Join The Club!

> Bekijk het gehele programma

Weekend Break Festivalhap
Eet vooraf een festivalhap bij één van de toffe tenten Het Concerthuis en Wadapartja! Lees hieronder wat er op het menu staat en hoe je kunt reserveren.Wadapartja
Een rijkelijk gevulde stoofpot van Gronings weiderund. Gegaard in Oma’s pruim (Oude bok van Bax bier, uut grunn) met heerlijke roseval aardappels uit de oven en een koolsalade. Reserveren kan via dit contactformulier en 06-39034837. Vergeet niet ‘Festivalhap’ te vermelden!

Het Concerthuis
Tafeltje vol, een verzameling gerechtjes gekozen door de kok v.a. twee personen €18 p.p. Reserveren kan via info@hetconcerthuis.nl en +31 (0)50-2304250.