Clifton Braam

Clifton Braam

De eerste keer

Clifton Braam

De eerste keer

  • Woensdag 19 oktober 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Woensdag 19 oktober 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Surinaams topcomedian
De in Suriname wereldberoemde stand-up comedian, entertainer en presentator Clifton Braam komt voor een korte tournee naar Nederland. In eigen land zitten de zalen steevast vol, hoogste tijd dus om al zijn eerste keren eens te benoemen, te bespreken en te delen met een Nederlands publiek. Want het leven is een aaneenschakeling van eerste keren. De eerste keer dat je je moeder zag. Je eerste keer spijbelen, de eerst keer dat je antroewa at of bita dronk. De eerste keer dat je pak slaag kreeg. De eerste keer dat je verliefd werd en vooral de eerste keer dat je hart werd gebroken. Hilarische, leerzame, pijnlijke maar vooral herkenbare momenten voor iedereen. En dus kunt u voor de eerste keer naar een soloshow van Clifton Braam, een heerlijke avond vol humor en misschien enige zelfreflectie.

“Clifton Braam en zijn crew” eten voorafgaand aan de voorstelling bij House of Cooking. Schuift u ook aan? Zij serveren drie speciale gerechten:
* Moksi Alesi, een Surinaams rijstgerecht, geserveerd met bakbanaan en zuurgoed.
* Rijst met pom en gestoofde kip met een mix van groente. Geserveerd met bakbanaan en zuurgoed.
* Groninger runderstoofpot met een gepofte aardappel en een mix van groente.
Voorgerecht: Bakkeljauw beignets geserveerd met een pittige salsa € 6,50
Dessert: Panna Cotta € 6,50
Prijs per hoofdgerecht € 15,00.  Drie gangen menu € 25,00. Ben je vegetariër of veganist? Meld dat bij de reservering!
Reserveren gewenst via 050-3111726 of info@houseofcooking.nl
Turfsingel 18 – 20

“Clifton Braam en zijn crew” eten voorafgaand aan de voorstelling bij House of Cooking. Schuift u ook aan? Zij serveren drie speciale gerechten: * Moksi Alesi, een Surinaams rijstgerecht, geserveerd met bakbanaan en zuurgoed. * Rijst met pom en gestoofde kip met een mix van groente. Geserveerd met bakbanaan en zuurgoed. * Groninger runderstoofpot met een gepofte aardappel en een mix van groente. Voorgerecht: Bakkeljauw beignets geserveerd met een pittige salsa € 6,50 Dessert: Panna Cotta € 6,50 Prijs per hoofdgerecht € 15,00.  Drie gangen menu € 25,00. Ben je vegetariër of veganist? Meld dat bij de reservering! Reserveren gewenst via 050-3111726 of info@houseofcooking.nl Turfsingel 18 – 20

9712 KR Groningen

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).