Clean Pete

Clean Pete

Clean Pete's Kerstshow

Clean Pete

Clean Pete's Kerstshow

  • Zondag 17 december 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Kleine zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Het bejubelde kerstalbum Gloria van tweelingzussen Clean Pete is inmiddels landelijk vaste prik in de Hollandse kersttraditie. Het album ontwikkelde zich door de jaren heen in de uitbundige Clean Pete’s Kerstshow, een spektakel vol gastartiesten uit de klassieke- en popmuziek. Zowel Gloria als Clean Pete’s Kerstshow werden door de Volkskrant bekroond met 5 sterren.

Clean Pete haalt elk jaar weer het onderste uit de kast om hun publiek te verrassen en ontroeren. Van ingetogen klassiek tot totale rock ‘n roll kerstgekte; de achtbaan aan emoties die bij kerstmis hoort, komt in twee uur durende snelkookpan tot leven!

Publiek op de banken, een lach en een traan: wat wil je nog meer? ★★★★★ – De Volkskrant over “Clean Pete’s Kerstshow”

De toonzetting met steeds die prachtige cello van Renée als begeleiding bij de fluweelzachte samenzang met haar zus Loes is fraai. De teksten zijn zonder uitzondering sterk.” ★★★★★ Volkskrant over “Gloria”

Vrije sta- en (een beperkt aantal) zitplaatsen beschikbaar
The Mix – à la carte menu

Kom een heerlijk hapje eten in ons à la carte restaurant The Mix in De Oosterpoort. Geniet in een kleurrijke omgeving van heerlijk eten en muziek onder één dak en je bent altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer