Cabarestafette

Cabarestafette

Cabarestafette

  • Vrijdag 24 februari 2017
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 24 februari 2017
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Nieuwe sensaties
Bent u ook zo gek op nieuwe sensaties en aanstormende talenten? Kom dan naar de Cabarestafette en wie weet ziet u dé cabaretkanjer van morgen. Met drie uiteenlopende acts, een virtuoze presentatie en de opwarmende muziek van Pica DJ wordt het sowieso een prikkelende avond. Cabarestafette geeft jonge talenten de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Bekende cabaretiers die ooit deelnamen zijn o.a. Bert Visscher, Theo Maassen en Jochem Myjer. Let op: de Cabarestafette is geen wedstrijd. Er is een presentator aanwezig voor uw eigen veiligheid.

Extra informatie

Extra informatie

Kaartverkoop voor dit concert/deze voorstelling start wo 8 juni (exclusief Agenda-abonnees) en ma 13 juni (voor iedereen).

De volgende cabaretiers zullen in Groningen te zien zijn:

Alex Ploeg
Winnaar van de Publieksprijs van Cameretten 2016. Hij is lid van Comedytrain, speler bij De Grote Improvisatieshow, schrijver voor meerdere tv- en radioprogramma’s en soms ook nog striptekenaar.

Maartje & Kine
Muzikaal comedy duo Maartje & Kine schreven maandelijks een nummer voor Giel bij 3FM en traden op bij oa. DWDD, de Top 2000, KunststofTV, Tijd voor Max, Lowlands, Oerol en in de Eindemaandsshow van Martijn Koning op HumorTV, waar ze de actuele intermezzo’s verzorgden. Op z’n Maartje & Kine’s natuurlijk: grappig en vilein.

Martijn Kardol
Winnaar van Jury-, Publieks- en Persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaretfestival 2015 én winnaar Jury- en Publieksprijs van Leids Cabaret Festival 2016. Martijn weet zonder moeite een zaal aan het lachen te maken.