Bökkers

Bökkers

Bökkers

  • Donderdag 14 november 2019
  • SPOT/EM2, Energieweg 10
  • 19.30 uur: Zaaldeuren open
  • 20:30 uur: Aanvang concert
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Donderdag 14 november 2019
  • SPOT/EM2, Energieweg 10
  • 20:30 start of event
  • (Times are subject to change)

”De band springt in het gat dat Normaal heeft achtergelaten”, aldus Trouw. Bökkers, de viermansformatie uit het Sallandse Heino, is met haar opruiende rechttoe-rechtaan rock ’n roll hard op weg heel Nederland te veroveren. Donderdag 14 november staan de mannen in EM2 op het voormalige Suikerunie-terrein.

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Pop van eigen Bodem. Elk seizoen de grootste namen uit de Nederlandse pop!

Bekijk hier het gehele aanbod Pop van eigen Bodem.

Kroonprinsen van de dialectrock

De Overijsselse rockband rond voormalig Voederbietel Hendrik Jan Bökkers begon in 2010 als Normaal-coverband, maar heeft inmiddels na vijf studioplaten en een live-album een volledig eigen smoelwerk. De mannen zijn uitgegroeid tot een compleet op zichzelf staande rockmachine a la AC/DC, Chuck Berry en ZZ Top. Met hun liveshows weten ze het publiek altijd omver te blazen; in iedere zaal, op elk dorpsfeest, maar ook op festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea. Zo smerig, eigenwijs en ondeugend dat je er onmiddellijk van gaat houden als ware het je eigen bloed.

Leaven in de Brouweri-je

Eind maart voegen de heren alweer hun 6e studioalbum toe aan het repertoire. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt Leaven in de Brouweri-je lekker landelijk. De single Duutse Grens heeft de weg naar het publiek al gevonden, de andere nieuwe nummers worden spectaculair gepresenteerd in de Grolsch brouwerij in Enschede. Donderdag 14 november brengt Bökkers een energie naar EM2 die je maar zelden tegen komt. Rock zoals rock hoort te zijn.

”Ik kreeg zowaar zin in een biertent met bijbehorende taferelen na het luisteren van deze plaat.” Lees hier de volledige recensie door OOR.

”Dan, zo tegen half twee ’s nachts, na het zoveelste pilsje, is het tijd voor de tweede set. Nog één keer worden de gitaren omgehangen. “Zul’n we moar weer?” Lees hier het volledige concertverslag door Trouw.

Enkel vrije staplaatsen beschikbaar