BLØF

BLØF

BLØF

  • Donderdag 17 maart 2022
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 17:30 uur: Restaurant The Mix open
  • 20:30 uur: Start concert
  • (Tijden onder voorbehoud)

Testen voor toegang

We zijn blij dat we dit concert door kunnen laten gaan, maar om dit te kunnen doen zijn we genoodzaakt iedereen vanaf 13 jaar en ouder te vragen om bij binnenkomst een negatieve testuitslag te tonen.

1) Maak een afspraak bij Testen voor Toegang
2) Test jezelf gratis en ontvang je testresultaat
3) Zet je negatieve testresultaat om in een QR-code in de CoronaCheck-app
4) Op de avond van event laat je deze QR-code samen met je identiteitsbewijs bij de controle aan ons zien om toegang te krijgen tot het event.
Klik hier voor meer info.

Recent corona gehad? Bij Testen voor Toegang wordt met antigeentesten getest, hiermee is de kans erg klein dat je na isolatie nog positief test. Deze testen zijn namelijk minder gevoelig dan een PCR-test en zal alleen positief worden als je nog veel virus bij je draagt en dus nog besmettelijk bent.

De sympathieke Zeeuwse rockers van BLØF hebben de afgelopen jaren alles bereikt wat er in Nederland te bereiken valt: bijna veertig Top-40-hits, Edisons, een uitverkochte Ziggo Dome, een eigen festival en ga zo maar door. Toch klinkt het viertal anno nu gretiger dan ooit en ook aan inspiratie is er geen gebrek. Het succes bewijst dat BLØF nog steeds mensen weet te raken. De Grote Zaal van De Oosterpoort zal 17 maart dan ook in een zee van deinende en meezingende bezoekers veranderen.

Van langzame start tot enorme acceleratie

BLØF werd opgericht in 1992, maar het zou tot 1998 duren voor het grote publiek na Liefs uit Londen de band omarmt om vervolgens nooit meer los te laten. Sindsdien gaat elke single en langspeelplaat steevast als een komeet door de charts. Zo’n 15 albums heeft de band nu op haar palmares en op een uitzondering na eindigen die op de hoogste positie van de Album Top 100 en kunnen de mannen om de haverklap een nieuwe platina-plaat in hun galerij ophangen.