Ben Caplan

Ben Caplan

Ben Caplan

  • Woensdag 20 oktober 2021
  • SPOT/De Oosterpoort, Binnenzaal / Trompsingel 27
  • 20:00 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

Ben Caplan is zowel gedonder van het onweer en het oog van de storm. Met zijn enorme baard een indrukwekkende verschijning die de aandacht niet wegtrekt van zijn nog overweldigendere stem. Caplan heeft het vermogen om zowel wilde, theatrale acts op te voeren als kleine, stille liedjes te spelen.

Met zijn band The Casual Smokers stond hij al eerder in De Oosterpoort met een geluid dat deed denken aan Tom Waits met Balkan-invloeden. Zijn veelzijdigheid bewees hij nogmaals in de Stadsschouwburg, waar hij een prachtig Joods-Roemeens muzikaal liefdesverhaal ten gehore bracht. Ben spendeerde het afgelopen decennium met het opnemen van muziek en het optreden in clubs en theaters over de wereld. Dit jaar viert hij het tien-jarige jubileum van zijn eerste release met een uitgeklede versie van zijn repertoire. De release van het album, Recollection, in oktober wordt gevierd met een uitgebreide Europese tour!

Support: Gabrielle Papillon

De eigenzinnige Caplan neemt een nog eigenzinnigere support-act mee! De prijswinnende artiest Gabrielle Papillon laat dat op haar album Shout horen. Synths, piano’s en emotie exploderen in doordachte, dansbare popnummers vol hoop en feestelijke sferen. 

To be announced

To be announced

Binnenkort opent ons nieuwe restaurant in de Oosterpoort. De naam en de menukaart houden we nog even geheim! Zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu via The Fork.