The African Mama’s

The African Mama’s

Graceland

The African Mama’s

Graceland

  • Zondag 5 maart 2023
  • SPOT/De Oosterpoort, Grote zaal / Trompsingel 27
  • 20:30 start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)

The African Mamas nemen je tijdens dit concert mee naar de wereldberoemde songs van het legendarische album Graceland van Paul Simon.

Begin jaren tachtig krijgt Paul Simon een cassettebandje in handen met daarop een stuwende Soweto-sound van gitaren, bas, drums en accordeon. Het herinnert hem aan de opwindende beginjaren van de rock-‘n-roll. Niet lang daarna vertrekt hij naar Johannesburg om met de oorspronkelijke artiesten opnames te maken. De rest is geschiedenis: het opwindende Graceland is een sensatie en zet Afrikaanse muziek wereldwijd op de kaart. Met hun prachtige stemmen, diepe emoties en aanstekelijke vitaliteit laten deze Zuid-Afrikaans topzangeressen je het fantastische concert herbeleven, waar Simon optrad met grote Afrikaanse sterren, die door Graceland wereldberoemd zouden worden.

 

The Mix – à la carte menu

The Mix – à la carte menu. Kom een heerlijk hapje eten in ons gloednieuwe restaurant The Mix in De Oosterpoort. Mix hier naar eigen smaak je wereldse gerechten in een kleurrijke omgeving. Geniet van heerlijk eten en muziek onder één dak en altijd op tijd in de zaal.

Bekijk menu en reserveer