40UP Big Bang

40UP Big Bang

40UP Big Bang

  • Vrijdag 30 december 2016
  • start programma
  • (Tijden onder voorbehoud)
  • Vrijdag 30 december 2016
  • start of event
  • (Times are subject to change)

Let op: uitsluitend vrije staanplaatsen.

WINACTIE

WINACTIE

40UP komt terug en wel met een hele bijzondere editie! Samen met 40UP gaan we op vrijdag 30 december alvast het nieuwe jaar inluiden met een XL-versie van de succesvolle dansavond…. 40UP Big Bang!

Wij mogen twee vrijkaarten voor 40UP Big Bang weggeven! Winnen? Stuur voor vrijdag 23 december een mail naar info@opsb.groningen.nl en laat weten waarom jij dit feest niet mag missen!

40UP komt terug én wel met een hele bijzondere editie! Samen met 40UP gaan we op vrijdag 30 december alvast het nieuwe jaar inluiden met een XL-versie van de succesvolle dansavond…. 40UP Big Bang!

40UP is een feest voor iedereen die houdt van gezelligheid en dansen maar niet tussen de hossende studenten en tieners wil staan. De vorige edities van 40UP in De Oosterpoort waren al een groot succes, dus daarom kan de volgende feestavond natuurlijk niet uitblijven!

Het muzikale recept van 40UP is simpel: lekker dansbaar! Hierbij worden klassiekers afgewisseld met moderne hits. Met andere woorden: ‘Get Down’ met James Brown, word ‘Happy’ van Pharrel en krijg ‘Satisfaction’ van The Rolling Stones! Naast een dansvloer heeft 40UP een fijne lounge area waar onder het genot van een drankje kan worden bijgekletst.

Speciaal voor deze Big Bang editie neemt DJ Alex van Oostrum zijn Uptown Crew, bestaande uit percussionist Dillon Lewis en funk-zanger Jared Grant (bekend van The Voice of Holland), mee. Samen zorgen zij voor een onvergetelijk swingend feest! Naast de 40UP zaal hebben we deze editie ook een Upbeat zaal, waar de muziek van de 90ties tot en met nu wordt gedraaid door DJ Jurgen (bekend van de nummers ‘Higher & Higher’ en ‘Better of Alone’).

Website 40UP

Tickets: via this website, our box office, local record store Plato and ticketmaster.nl